2777
2789
عنوان

🥲🥲پریود نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 24 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ب لطف خدا الان دوقلو هام سه روز دگ سه ماهشون تموم میشه 😍😍😍

الهی شکر❤️❤️بسلامتی عزیزم

رمزش چی‌ بود؟

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟
الهی شکر❤️❤️بسلامتی عزیزم رمزش چی‌ بود؟

عزیزم والا رفتم دکتر قرص داد و امپول اونارو مصرف کردم و خامله شدم البته سابقه دوقلویی داشتیم ولی با مصرف دارو دگ‌شانس دوقلویی زیاد شدولی برا پلی کیستیک کلا نباید زیاد حموم بمونی باید ایستاده حموم کنی پریودی اصن حموم نرو بگم که تنقلات خیلی خیلی کم مصرف کنین گرمیجات زیاد بخورین .ی داروهای گیاهی هس عطاریا میفروشن از اونا حتمن استفاده کنین و مهمترین عامل لاغر بشین خیلی تاثیر داره حتمن روزانه ورزش کنین مخصوصن دوران پریودی ک حجم خونو زیاد میکنه شکمتونو با روغن ماساژ بدین 

راستی تو شهر ما ی ماما هس سنتی بنام افسر بهش میگن ماما افسر دارو میده کیست میفته من رفتم پیششپن خریدم داروهارو ولی از شانس نگو ک حاملم یبار مصرف کردم چیزای سفید البته ببخشیدا واضح میگم بشکل دستمال کاغذی ازم اومد ولی زود فهمیدم حاملم دگ‌استفاده نکردم

عزیزم والا رفتم دکتر قرص داد و امپول اونارو مصرف کردم و خامله شدم البته سابقه دوقلویی داشتیم ولی با ...

ممنون عزیزدلم🥺❤️💋😘

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟