2777
2789
عنوان

ی خواب عجیب

197 بازدید | 19 پست

من ۴۰ روزه گذشته و هنوز پریود نشدم دو بار بیبی زدم و منفی بود.البته حدودا ۷ روز پیش 

دیشب خواب دیدمتوی ی مهمونی کاملا غریبه هستم ی خانوم مسن میاد داخل بهم نگاه میکنه میگه وایستا ببینم تو که حامله ای 

من ی لباس سفید تنم بود که تور بود انگار و یادم که قسمت خصوصی بدنم دیده می‌شد اون خانوم مسنم‌ به جای خصوصی بدنم نگاه کرد و گفت حامله ای از اون طرف ی خانوم دیگه ام گفت زیر شکمشم بزرگ شده پس بارداره 

حالا استرس دارم به نظرتون این ربطی به پریود نشدنم داره؟ 

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نگران هستی که نکنه باردار باشی ؟

خیلی

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
شاید خیلی فکرت درگیر کرده این تاخیرت

اره درگیره 

ولی یادمه حتی توی خوابم ی تایمی انگار گذشت ینی ۳ ۴ سال و یادمه انگار که توضیح بدم برای یکی گفتم اونجا حامله بودم و الان پسرم علیرضا ۳ ۴ سالشه 

تست بده خب😶

دادم دوبار ولی ی هفته پیش منفی بود میترسم از آزمایش خون اگر مثبت بشه سکته میکنم 

دوباره برن و اینکه ازامایش قطعی نه بی بی چک

میترسم خیلی واقعا الان شرایطش و ندارم اصلا 

اصلا تو فکر طلاقم خدایااا