2777
2789
چرا😂

بخاطر اینکه نصف تاپیکا راجب 

دعا ، انواع سحر و جادو و رمالی و جن و پری و ف.ال و این چیزاس، حالا هم مهره مار، 

آخه ستون فقرات مار چه دردی از ادم دوا میکنخ که خود خدا دوا نکرده؟😂

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر اینکه نصف تاپیکا راجب  دعا ، انواع سحر و جادو و رمالی و جن و پری و ف.ال و این چیزاس، حال ...

نه نه من دنبال سحر و جادو نیستم،وجود خداروهم خیلی قبول دارم.خدا هست و صدای مارو میشنوه.من نمیگم مهره مار قراره گره از مشکلات باز کنه،من میگم این مهره انرژی مثبت زیادی داره مثل خیلی از سنگا که انرژی دارن و سطح انرژی مثبتمو میبره بالا و خواستمو از خدا و کائنات میخوام و زودتر اجابت میشه

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
نه نه من دنبال سحر و جادو نیستم،وجود خداروهم خیلی قبول دارم.خدا هست و صدای مارو میشنوه.من نمیگم مهره ...

اها 

ولی انرژی رو هم مواد غذایی ، انواع سوخت و آب، تولید می‌کنن🤌🏻🙄

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
اها  ولی انرژی رو هم مواد غذایی ، انواع سوخت و آب، تولید می‌کنن🤌🏻🙄

اره منظور من انرژی که ساطع میکنیم به طبیعت.

تمام این دنیا از انرژی ساخته شده حتی خود ما.

هرچقدر سطح انرژیت هم فرکانس تر باشه با خواستت قطع به یقین بهش میرسی اما خود ادمیزاد هم باید براش تلاش کنه.

منظور من از انرژی مثبت انرژی که به کائنات و جهان هستی میفرستیم.

چرا یه انسانی که هرروز میناله من بدبختم من شانس ندارم هرروز بدبخت ترهم میشه؟چون داره میناله چون داره انرژی منفی میفرسته به کائنات و بدبختی رو جذب خودش میکنه

ازمایش سرکه رد شده چون یه عمل شیمیایی رخ میده مهره ها حرکت میکنه و بخاطر همین وقتی اون مهره های فیکو ...

عزیزم میشه آدرس پیجی که ازش خریدیو بهم بدی

_sahel_arameshh

اینکه گفته بودیو زدم چند تا بالا اومد

میشه دقیق بگی کدوم پیج میشه لطفا

عزیزم میشه آدرس پیجی که ازش خریدیو بهم بدی _sahel_arameshh اینکه گفته بودیو زدم چند تا بالا اوم ...

عزیزم ادرسش که همونه 

ولی عکس پروفایلش عکسه خودِ شخصه که لباس سفید تنشه و بک گراند پشتش صورتیه ،اسمشم ساراعه 

قدیما که پیجش کم بود خودش جواب میداد،اما الان فک کنم گاهی اوقات خودش جواب میده گاهی اوقات ادمین 

باید باورش داشته باشی و هرروز پنج دقیقه حرف بزنی باهاش 

من خریدم همون دوران ،اما چون جدیش نگرفتم بنظرم تغییر خاصی ایجاد نشد ولی خب مهره ای که سارا میفروشه کلا متفاوته با اون صدفای دریایی که پیجا به اسمه مهره مار میفروشن.

بنظرم مثله همون قانونه جذبه مهره مار،چون باورش داریم برامون شانس میاره 

تو الان یه تیکه سنگم برداری و بهش بگی تو جادویی هستی و برام بهترینارو به ارمغان میاری همون میشه،من چون خودم قانون جذبی ام این مثالی ام که زدم برات تو مستند راز بود .ببینش حتما♥️ حالا خودت میدونی گلم برو تو پیجش خواستی بخر،نخواستی ام که هیچی

عزیزم ادرسش که همونه  ولی عکس پروفایلش عکسه خودِ شخصه که لباس سفید تنشه و بک گراند پشتش صورتیه ...

عزیزم من اینی که گفتی عکس پروفایل لباس سفیده با بک گراند صورتی رو پیدا نمیکنم

نمیدونم درخواست دوستی بدم که عکس پیشنهادهای اینستا رو بفرستم ببینی بهم بگی کدومه ایراد نداره؟

چهار صفحه اسکرین شات پیشنهادهای اینستا شده

عزیزم من اینی که گفتی عکس پروفایل لباس سفیده با بک گراند صورتی رو پیدا نمیکنم نمیدونم درخواست دوستی ...

عزیزدلم تو درخواست دوستی که نمیشه عکس فرستاد،خودم برات عکس گرفتم.فقط بهم بگو عکسو میتونی ببینی؟ چون چند روزه بعضی کاربرا نمیتونن عکسارو ببینن