2777
2789
عنوان

اعداد تکراری نشانه راز

| مشاهده متن کامل بحث + 5164 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید چکار کرد بعد از دیدن اینا؟ و این که دوس دارین بگین تجربه خودتون چی بود؟

باید از این موضوع خوشحال باشی و شاکر باید نگاه تو نسبت به جهان پیرامونت عمیق تر بشه نسبت به طبیعت تماشاگرتر و  نسبت به آدمهای دورو برت اونایی که میشناسیشون دوست داشتنی ترو اونایی که نمیشناسیشون خیرخواهانه ترنسبت به کسانی که دوستت دارن سپاسگزارتر و از همه مهمتر نسبت به خداوند موحدتر و شکر گزارتر و بازهم از خداوند بخواه آنچه را که برای آرزوی محالی است زیرا برای خداوند هیچ چیز محال نیست اینها سیگنالهایی است که داره بهت میگه دیگه وقتشه که بشه و مطمین باش که میشه یادت باشه از خداوند بخواه هر لحظه بخواه همت کن برای آرزوت         و بدون خوشبختی و کامیابی حق همه انسانهاست و اینبار نوبت شماست برات خوشحالم آرزوت که برآورده شد بیا اینجا واسم بگو می‌دونم که به زودی می ایی

قدم قدم با نشونه های مختلف رفتم برای بیدار شدن و بالا بردن فرکانس الهی صد هزار بار شکر

خداروشکر

یعنی چی بالابردن فرکانس و بیدارشدن اگه مقدوربود برات برام توضیح بده مرسی

خداروشکر یعنی چی بالابردن فرکانس و بیدارشدن اگه مقدوربود برات برام توضیح بده مرسی

ببین گلم منظور از بیداری ،شناخت گوهره اصلی وجودت یعنی روحت هست که برگرفته از روح خداونده ،روحی که در یک کالبد به خواست خودش به این دنیا فرستاده شد تا تجربه کنه و رشد کنه ولی طی حوادثی یادمون رفت که روحیم و فکر میکنیم ی موجود سه بعدی هستیم در حالی که ما روحیم در قالب جسم. یک ابر انسان یا انسان چندبعدی،روح از نوره و‌نور انرژی هست یعنی فرکانس داره ،شما وقتی در بعد سوم زندگی کنی و گرفتار ماتریکس یا همون دامی بشی که برای فراموش کردن روح و توانایی‌هات اجرا شده توسط سیاهی و اهریمن، فرکانس و ارتعاشت میاد پایین به همین دلیل چیزهای هم فرکانس چون ترس رنج غم  حرص دروغ غیبت و،،،،،،،رو جذب می‌کنی چون اینها فرکانس پایین دارن و با اونها هم فرکانس میشی ،اگر شما بیدار بشی و با قوانینی که خداوند قرار داده روحت رو پیدا کنی فرکانست رو بالا ببری اولا میری تو بعد پنجم که بعد عشق و نور و آگاهیه و هم میتونی هر چه که از کائنات بخوای جذب کنی ،و سراسر وجودت میشه آرامش و صبر و عشق به همه موجودات،امیدوارم ساده و واضح گفته باشم،کلا فرکانس زمین داره می‌ره بالا و انسان هایی که آمادگی روحی داشته باشند در مسیر آگاهی قرار میگیرند ،حالا تصمیم با خودشونه بخوان بیان تو این مسیر یا هنوز آمادگی ندارن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
ببین گلم منظور از بیداری ،شناخت گوهره اصلی وجودت یعنی روحت هست که برگرفته از روح خداونده ،روحی که در ...

مرسی عزیزم خیلی خوب بود فقط چطوری بیدارشم و فرکانسمو بالا ببرم چیکارکنم ؟ چجوری چیزای مثبت جذب کنم نه منفی

مرسی عزیزم خیلی خوب بود فقط چطوری بیدارشم و فرکانسمو بالا ببرم چیکارکنم ؟ چجوری چیزای مثبت جذب کنم ن ...

قانون داره ،میتونم چندتا پیج معرفی کنم برید ببینید و مطالعه کنید و هر کدوم خواستید انتخاب کنید

بله چه پیجی مرسی عزیزم

پیج های زیادی دارم میفرستم هر کدوم خواستید یا کلا همشونو وقت بزارید کم کم پست هاشون رو ببینید درک کنید ،عجله نکنید ،انشاءالله که باعث خیر و حال خوبتون بشه