2777
2789
ممنونم که بهم گفتین🌺

یه چیزی درباره پیامبر و امام بهت بگم که بدونی چرا خانما تا حالا جزو این افراد نبودن ، پیامبرا و امامان وظیفه تبلیغ دین و رسوندن دستورات خدا رو داشتن و مجبور بودن با جامعه با همه قشر مردم چه خوب چه بد ارتباط داشته باشن و اغلب مورد هجوم هم قرار میگرفتن و زندگی سختی داشتن ، و شرایطی که دین برای زنان مسلمان در نظر گرفته خلاف شرایط این بزرگواران هست، مثلاً اسلام میگه برای زن راحت تر و امن تر این هست که تا جایی که ممکنه از ارتباط با نامحرم جلوگیری کنه اما یه پیامبر باید ساعت ها و شاید سالها برای صحبت با مرد های اون سرزمین وقت بزاره... (خلاصه گفتم ، دلایل دیگه ای هم هست)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

تنها پیامش      نه حضرت مریم هم پیامبر نبوده

😁 یه چیزای مبهمی از کتاب دینی تو ذهنم راجب مریم بود نمیدونم تنها زنی بود که انگار بهش وحی رسیده که مریم جان ناراحت نباش ما انتخابت کردیم که مادر پیامبر باشی و چون وحی شده بهش تنها پیامبر محسوب می‌شد

فکر میکنم

حالا شما یه پیگیری کن برا اطلاعات خودت😉

😁 یه چیزای مبهمی از کتاب دینی تو ذهنم راجب مریم بود نمیدونم تنها زنی بود که انگار بهش وحی رسیده که ...

عزیزم شرمنده ببخشد بدصحبت کردم آخه گفتی نمیشناسیشون یکم بهم ریختم 

خدایادوست دارم❤️

بیا خانمی برات پیدا کردم

إذ قالت الملائكه یا مریم إن الله إصطفیك و طهرك و إصطفیك علی نساء العالمین.( آل عمران / آیه 42)

و زمانی كه ملائكه گفتند ای مریم! همانا خداوند ترا برگزید و پاك گردانید و تو را بر زنان عالم، انتخاب كرد. در آیه فوق ملائكه با مریم سخن گفته اند و بلاواسطه و مستقیم علاوه بر آن، خبر اصطفاء و برگزیدنش را از طرف خداوند برایش آورده اند، كه در مجموع می تواند مؤید نبوت وی باشد، چنانكه بسیاری از پیامبران الهی نیز به همین شكل برایشان وحی نازل می شده است. و خصوصاً كه خداوند او را برگزیده است و این گزینش به علت ویژگی و خصیصه ای كه در او وجود دارد، چنانكه آدم و نوح را به همین علت مورد اصطفاء قرار داده است.

دلیل ما بر نبوت مریم(ع) این است كه در آیه شریفه 33 آل عمران، كلمه اصطفا در مورد حضرت آدم و نوح و آل ابراهیم، قطعاً به معنای اختیار برای نبوت است، وحدت سیاق ایجاب می كند كه در مورد آل عمران (مریم و مادر مریم و پسر مریم) نیز، همین معنا باشد، وگرنه باید 

اشکال‌ نداره گلم‌

واکنشت‌ طبیعیه‌

منم وقتی ۱۹سالم بود یکی ازم سوال پرسید دقیقا همینو‌ جواب دادم‌

ولی همیشه به جونش دعا میکنم که احساساتمو‌ برانگیخته‌ کرد و وادار شدم که خودم مطالعه داشته باشم که اگه یه زمانی کسی خواست به دین و عقایدم بی احترامی کنه یا سوالی بپرسه کتم‌ پر باشه😉