2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

کاش نمیشد😐

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

بله

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

ب ما چیزی اعلام نکردن هنوز

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/
دانشگاه ما نه  برا کارشناسیا فعلا حضوری نمیشه

کدوم دانشگاهی؟

هیشکی نمیتونه ازم سر دربیاره...🐍خُدآ نَرِسیدْْ شِِیْطُُوُنْْ رَفٖتَْ تُوُُُ جِلدَمْْ..🎭🤍یه حالیه حالِ دِلم،نشُد بِشی مآلِ دِلم.. :)🤍پروف من نیستم انقد نپرس مرسی :/

❇️اطلاعیه فوری و مهم❇

♦️ابلاغیه جدید وزارت آموزش و پرورش و مصوبه ستاد ملی مدیریت کرونا♦️

◽️با اجرای ابلاغیه جدید از روز یکشنبه چهاردهم فروردین حضور همه دانش آموزان و معلمان در مدرسه الزامی است.

◽️در رعایت پروتکل های ایمنی، زدن ماسک توسط همه دانش آموزان و همکاران و تهویه فضا الزامی است و دیگر ملاک فاصله گذاری فیزیکی(۱/۵ متر و...) و گروه بندی دانش آموزان برای حضور در کلاس مطرح نمی باشد.

◽️حضور غیاب دانش آموزان و همچنین عوامل آموزشی و اجرایی مدارس روزانه بطور مرتب و مستمر انجام وبا هرگونه غیبت غیرموجه برابر مقررات و آیین نامه اجرایی مدارس برخورد خواهد شد.

◽️تدریس رسمی همکاران طبق برنامه هفتگی مدرسه صرفا بصورت حضوری در کلاس انجام خواهد شد.

◽️هیچ گونه آموزش و تدریس رسمی روزانه مطالب درسی در بستر شاد و سایر پلتفرم ها توسط همکاران انجام نخواهد شد.

◽️حضور همه دانش آموزان در کلاس در طول هفته و پیگیری همه مواد درسی در طول هفته الزامی است.

تیکر بارداری نیست :)