2777
2789
عنوان

هم عروسم

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 39 پست
بعضی وقتا میخوام کمکش کنم منظوری ندارم ناراحت میشه از دستم کلا نه میدونم باید کاری کنم یا نکنم

وقتی میدونی ناراحت میشه کاری بهش نداشته باش 

بالاخره اونم انسانه و همه ی طرز فکر و برخوردی دارن 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
شما چی کار دارید اینا همه مسائل شخصیه گلم توی قرآن هم هست ای کسانی که ایمان آورده اید در کار دیگران ...

عزیزم من به رفتاراش کار ندارم خودش میدونه

ولی مثلا اگه من بخوام کمک کنم یه جارو جا ب جا کنم میگه تو زندگیم دخالت کرد کلا این مدلیه که میگه هیشکی راجب من و زندگیم کار نداشته باشه ما همه باهاش خوبیم یجوری باهممون دعوا داره انگار 

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم یه عروسم

ما عروسا دوس نداریم مادر شوهر تو کارامون دخالت کنه

تذکر بده یا آموزش

لطفا تکرار نکنید این کارو

عروس خیلی قدرت کنده می‌تونه کاری کنه که دیگه پسرتون حتی دلش نخواد شمارو ببینه

پس بهش گیر ندید آموزش هم ندید

عزیزم من به رفتاراش کار ندارم خودش میدونه ولی مثلا اگه من بخوام کمک کنم یه جارو جا ب جا کنم میگه تو ...

شما نباید تو خونه زندگی اون چیزی رو جا به جا کنی

توی هرچی که اون دوس داشت باید باهاش همکاری کنه

اگرم دوس نداشت نباید کارش داشته باشی

بعدشم همه فکر میکنن خیلی خوب رفتار میکنن

مهم اینه که بقیه چجوری برداشت میکنن

آید از نظر خودتون خوب رفتار میکنید

ببخشید ولی هیچ جای تعریفهایی که کردی ربطش رو به شما نفهمیدم. چون مثل شما نیست عجیبه؟! خب اینم مدل ایشونه. جای تعجب، اون رو همینجور که هست بپذیر

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
من خودم یه عروسم ما عروسا دوس نداریم مادر شوهر تو کارامون دخالت کنه تذکر بده یا آموزش لطفا تکرار ...

شاید شما مادرشوهرتون دستور میده ولی منم عروس همون خونوادم مادرشوهرم خیلی مهربونه هرموقع کاری داره براش میکنه از آشپزی و نظافت گرفته تا همراهی دکترو و بیمارستان آخرم بدگوییشو میکنه یه عروس هم باید خیلی نمک نشناس باشه که کاری کن یه پسر از مادرش بیفته

عزیزم من به رفتاراش کار ندارم خودش میدونه ولی مثلا اگه من بخوام کمک کنم یه جارو جا ب جا کنم میگه تو ...

عزیزم یچی بگم ناراحت نشی 

ایشون درونگراست .دلش نمیخواد با شما ارتباط داشته باشه.سعی کن کم کم خودتو کنار بکش 

من در آستانه ی چند سالگی ام؟؟؟؟با احتساب روزها ؛صد سال خسته...باحتساب شب ها؛هزار سال منتظر ...وبااحتساب  عشق؛سال هاست که مُرده ام....
هم عروس به کی میگید؟  کسی که همزمان با شما عروسی کرده؟  اصطلاح کدوم شهره؟

من اینجا فهمیدم بعضی شهرها به جاری میگن هم عروس

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
شما نباید تو خونه زندگی اون چیزی رو جا به جا کنی توی هرچی که اون دوس داشت باید باهاش همکاری کنه اگ ...

برای مثال اتوش همه ی لباساشو سوزونده بود من درجشو تنظیم کردم شاکی شد و به جای دستت درد نکنه ناراحت هم شد کل کارای خونشونو ما می کنیم از عوض کردن لامپ سوخته گرفته تا درست کردن وسیله ها وقتی قدر نمیدونن میشیم فضول و دخالت کننده ؟