2777
2789
عنوان

چرا فک میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 28 پست
کی همچین فکری می‌کنه ؟  منم مامانم کارمند بود خودش برامون میپخت میخوند میبرد تفریح می‌رفتیم مس ...

خوب شغل اداری تایم مشخص داره به خاطر اون شغل های آزاد و .....تایم حالیشون نیس ارباب رجوع زنگ زد و کاری خواست باید اوکی کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا فهمیدی ۰😂خیلی کتاب هایی خوندم البته جزو معلمان برام کارساز بودن نظام قدیمم  فارازمون که ...

رو بیوت نوشتی دیگه😁

منم نظام قدیم بودم.پزشکی نیاوردم مجبور شدم برم سراغ نظام جدید.اصلا فکر نمیکردم کتاب کمک درسی و تست انقدر موثر باشه‌.مدرسه ما فقط کتاب درسی رو ازمون میخواست.

هر درس باید چند تا کتاب تست مختلف براش کار کنم حتما؟

No mention

من زمانی که به مامانم احتیاج داشتم نبود چون دبیر بود و نمیتونست از کارش بگذره هر چند محبت های خودش رو داره ومادری میکنه اما وقتایی که مریض بودم و مدرسه نمی رفتم کسی نبود مراقبم باشه یا فرصت سر زدن به مدرسه ی من و شرکت درجلسه هارو نداشت و من به بچه های دیگه که ماماناشون میومدن مدرسه و بغلشون میکردن حسادت میکردن یاوقتایی که میومدم خونه ولی خونه سوتو کور بودو من باید قستی از آشپزی رو میکردم ولی بچه ها به محض خونه اومدن میرفتن سره سفره.... ولی خوب اوضاع لباسو خوراک من ازشون بهتر بود ولی کمبودای ریز رو داشتم ولی خوبیش اینکه الان کاملا مستقل ام

مشکل مادر شما عدم مدیریت بوده  چه از نظر زمانی چه عاطفی  وگرنه مادری که استقلال مالی و س ...

الان این بی ادبیه شما به چیتون برمیگرده خداروشکر اگه کم هم وقت بزاره خوب گذاشته که ....

الان این بی ادبیه شما به چیتون برمیگرده خداروشکر اگه کم هم وقت بزاره خوب گذاشته که ....

نه مثل اینکه فراتر از عدم مدیریت بوده 

اره من اشتباه فکر میکردم 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
رو بیوت نوشتی دیگه😁 منم نظام قدیم بودم.پزشکی نیاوردم مجبور شدم برم سراغ نظام جدید.اصلا فکر نمیکردم ...

من اهل تبریزم ولی سال کنکورم رفتم تهران رفت و آمد داشتم به خاطر اساتید خوبش برا هر کتاب ۳و۴ تا کتاب تست داشتم به عاوهجزوه اساتید 

من زمانی که به مامانم احتیاج داشتم نبود چون دبیر بود و نمیتونست از کارش بگذره هر چند محبت های خودش ر ...

میدونم چشیدم ولی اینجا دوستایی داریم که میگن مدیریت زمانی نداشت و .....ینی چی نمیشد دیگه واقعا بعضی از کاربرا خیلی باحالن .اره میدونم سخت کشیدیم دیگه بزرگ شدیم تموم شد رفت ولی نباید خودمون به بچه هامون اینطور باشیم

میدونم چشیدم ولی اینجا دوستایی داریم که میگن مدیریت زمانی نداشت و .....ینی چی نمیشد دیگه واقعا بعضی ...

من دوست دارم که درآینده یه شغل خوب و تمام وقت داشته باشم ولی وقتی به بچه هایی که قراره داشته باشم(میخوام ۱۰ تا بچه بیارم) 😆😀نمی خوام شاغل باشم ،نمی خوام مثل خودم  بار بیان و حس تنهایی رو داشته باشن ،من بخاطر کارمند بودن پدرو مادرم وکار سختشون الان تک فرزندم ولی اگه مامانم خونه دار بود شاید الان خواهری چیزی داشتم ولی خوب نشد

خوب شغل اداری تایم مشخص داره به خاطر اون شغل های آزاد و .....تایم حالیشون نیس ارباب رجوع زنگ زد و کا ...

الان دیگه خونواده ها داره از اون سبک و سیاق قدیمی خودش دور میشه و عوض میشه 

یعنی بجای اینکه فقط مادر کارای خونه رو انجام بده کارا باید بین تمام اعضای خونواده تقسیم بشه 

و بچه ها هم باید کمی مستقل تر بار بیان 

مامانم ازم نپرسید ناهار چی برات بپزم و من قیمه دوست داشتم قرمه سبزی پخت و چرا بجای سیب زمینی بادمجون ریخت تو قیمه و ته دیگش چرا سیب زمینی نبود و باید میموند خونه که من تنها نباشم و اینا دیگه نباید باشه 

من خودم پنج سال از دوران تحصیلم رو تنها اونور دنیا تو مدرسه شبانه روزی درس خوندم 

۱۳ سالگی تا ۱۸ سالگی 

یه دختر تنها تو یه کشور دیگه فقط تابستون ها اینجا بودم 

و الان اصلا ناراضی نیستم بابت این موضوع و خیلی بهم کمک کرد تو مستقل بودنم 

Having fun while stuck in life
من دوست دارم که درآینده یه شغل خوب و تمام وقت داشته باشم ولی وقتی به بچه هایی که قراره داشته باشم(می ...

دقیقا این که تک فرزندم میارن بده واقعا .انشالله به سلامتی خدا به ارزوتون برسونه

الان دیگه خونواده ها داره از اون سبک و سیاق قدیمی خودش دور میشه و عوض میشه  یعنی بجای اینکه فق ...

کسی نگفت که مال عهد بوق باشیم😂نمیخواسم بگم ولی اینکه هر وق اومدی سر میز اینا کسی دیگه بپزه و بیاره و ..مشکل بعدم هر چی به وقت خودش به نظر من تو سن ۷و۸ سالگی اصلا صلاح نیس بچه تنها باشه و اصلا اون موقع ها بچه نمیدونه مستقل بودن درس حسابی ینی چی درسته مجبوره بعضی کارها رو خودش بکنه ولی بقول یکی از دوستان همین که تو خیلی جاها حضورشون لازمه درسته خودشون اگه وقتشو داشته باشن با جون و دل مایه میزارن ولی این تایمز ندارن حضور پیدا نمیکنن این دلیل بر یادگیری مستقلی نیس اتفاقا بچه که به دوروبرش نگاه میکنه میبینه تنهاس تو دوران بچگی میگم نه بعد درک و فهم