2777
2789
دختر پر تلاشیه  و واقعا موفق تو این سن

چه تلاشی مثلا؟از کی تا حالا با دوستات تابیدن و فیلم گرفتن و گذاشتن تو اینستا شده تلاش ؟😂😂😂

به خودتون بیاید همینجور ادمای کوچیکو بی ارزشو گنده نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تلاشی مثلا؟از کی تا حالا با دوستات تابیدن و فیلم گرفتن و گذاشتن تو اینستا شده تلاش ؟😂😂😂 به خو ...

خیلی زحمت داره همین ویدیو گرفتنا بالا رفتن تو اینستا واقعا سخته هر کسی نمیتونه من ختدم یه مدت ویدیو ضبز میکردم واسه اینستا واقعا وقتمو خیلی میگرف

واقعا تو این سن خیلی دختر موفقیه 

امیدوابم شماهم به یه موفقیتی برسی که حسادت نکنی ! 

ریپلای کنی جواب نمیدم!

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
 خیلی زحمت داره همین ویدیو گرفتنا بالا رفتن تو اینستا واقعا سخته هر کسی نمیتونه من ختدم یه مدت ...

منم اگه خاتواده بی غیرتی مث اون داشتم صدرصد الان جایگاهم در حد جنیفر لوپز بود😂👌🏻

@_دینامیت_ شبیه اینه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

راه کسب درامدو که اون کسب نکرده 

یه استوری ای ک برای تبلیغات میذاره ۷ میلیون میگیره توی ماه حساب کن چقد درامدشه 

و واقعا حقشه نوش جونش باشه

درضمن منی که ویدیو میگیرم و میرقصم میذازم اینستا ینی خانوادم بی غیرتن؟؟؟؟ اینکه شما اختیارت دست اینو اونه و برده ی تصمیم اینو اونی قضیش فرق میکنه 

مگرنه من همه چیزم دست خودمه و اختیارم دست خودمه و هیچکس نمیتونه بهم چیزی بگه

پس حسادتت واسه همینه 😅

حتی اگه خانوادتم میذاشتن روزانه ده ساعت باید واسه اینستا وقت بذاری فکر نمیکنم از عهده هر کسی بر بیاد 

موفق باشی 

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃

خیلی حس بدی ب صورتش دارم 

بخصوص لبش 😓 

کلا رو مخه

ولی اندامش خوبع ریزه میزه س

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙