برنجو با شیر میذاری بپزه🤣 بعد ک پخت یکم شکرو حل میکنی اضافه میکنی👩🦯
آها ممنون 😂❤❤
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
نمیدونیتم خیلی وقت نخوردم 😁😁 شاید از شیش سالگی ...
تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم .
من باشم یک کاسه رو زعفرونی . یکی کاکایویی . یکی هل و گلاب . یکی دارچینی . یکی نسکافه میزنم
مزه ها رو متنوع کن خیلی خوب میشه
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
من بودم فکرکنم اشتباه فکر میکردم آخه خیلی وقت نخوردم 😂😂
و البته نسکافه و قهوه طبع سرد داره بهتره به شیر برنج نزنی
ولی کاسه های رنگی و متنوع خیلی خوب میشه
من هر بار یک نوع فرنی درست میکنم
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!