2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برنجو با شیر میذاری بپزه🤣 بعد ک پخت یکم شکرو حل میکنی اضافه میکنی👩‍🦯

آها ممنون 😂❤❤

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

وات شیربرنج که دیگه شیرینه ذاتا:/

نمیدونیتم خیلی وقت نخوردم 😁😁 شاید از شیش سالگی ...

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

[QUOTE=231784313]یک قاشق روغن کنجد  حتما کمی گلاب و کمی هل[/QUOTEخود هلو دارم پودرشو ندارم

پودر کن خودت

از پوستش جدا کن مثل زعفرون بساب بریز توش حتما 

هم سردی شیر برنج کمتر میشه هم عطرش عالی هست 

من باشم یک کاسه رو زعفرونی . یکی کاکایویی . یکی هل و گلاب  . یکی دارچینی . یکی نسکافه میزنم 

مزه ها رو متنوع کن خیلی خوب میشه 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
نه بالا یکی گف بانمک ما باشکر میخوریم

من بودم فکرکنم اشتباه فکر میکردم آخه خیلی وقت نخوردم 😂😂

زعفرون که ندارم ولی چیزایی که گفتی عالی بود

تو کاسه های جدا این کار رو بکن 

عزیزم 

من یکم حتما روغن کنجد میزنم خیلی بهتر میشه 

و البته نسکافه و قهوه طبع سرد داره بهتره به شیر برنج نزنی

ولی کاسه های رنگی و متنوع خیلی خوب میشه 

من هر بار یک نوع فرنی درست میکنم 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!