2777
2789
چند سانت بود کیستت؟چه داروهایی استفاده کردی و با وجود دارو بزرگ میشدن؟ من یه بار با دارو کوچیک شد ب ...

من کلا عمل تخلیه رحم کردم، تخمدانهامو تخلیه نکرد، قبلش داروهای هورمونی زیلدی خوردم ولی فایده ای نداشت. 

چکار کردین درمان شد عمل؟وای خیلی بده من اولین باره اینجوری شدم لباس زیرم کثیف میشه😔

آره خیلی چیز بدیه، والا من خیلی داروهای گیاهی مصرف میکردم، مثل قاسنی یا باریجه، یکی از اقوام از شیراز واسم پیدا کرد، ولی شاید تو سایتام پیدا شه صبح ناشتا میخوردمش، یه مدتم بخاطر توده ای که تو پستانم دارم به تجویز دکترم قرص گل مغربی میخوردم، مطمئن نیستم اما یه سرچی تو نت بکنید که رو کیست اثر داره یا نه، خیلی کارا کردم که الان یادم نیست دقیق تک تکشونو. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنی اندومتریوما بوده؟اخه میگن از بین نمیره

آره عزیزم، تحت نظر پزشک بودم یه مدتم کلی قرصای هورمونی خوردم که ای کاش نمیخوردم، توده پستان توم ایجاد کرد. گاها ازبین میره، بعضیام نه حتما عمل میخاد

آره عزیزم، تحت نظر پزشک بودم یه مدتم کلی قرصای هورمونی خوردم که ای کاش نمیخوردم، توده پستان توم ایجا ...

باز خداروشکر خوب شدین.کیست سینه هم خطرناک نیست عزیزم غصشو نخور به هر حال بهتر از اندومتریوزه🤷‍♀️

ای وای خوب میشی انشالله عزیزدلم توکل کن به خدا.مطمئنی بخاطر مصرف قرصا بوده؟ژنتیکی نداری؟

نه تو خانواده این مشکلو نداریم. من دکترمو عوض کردم، اون گفت وقتی اینهمه وقت داروهای هورمونی برات تجویز میکرده چطور نگفته سونو پستان بدی، بعد گفت نخورشون، هیچ تاثیری‌تو بهبودت نداره، نهایت بزرگ شه عمل میکنی، اما اینا عوارضشون زیاده یکی ش همین ایجاد توده پستانه