2777
2789
دو سه تا تیکه بزدگ با پسر بقیه جهاز با دختر.هزینه عقد و عروسی هم پای پسره.اما گویا تو شهرهای فارس نش ...

چراندارن سیسمونی  و خونواده دخترمیده

مگه میشه باشی وتنهابمونم....💜خداجونم معجزتوباتک تک سلولام حس کردم ایمانم بهت چندبرابرشده....💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دو سه تا تیکه بزدگ با پسر بقیه جهاز با دختر.هزینه عقد و عروسی هم پای پسره.اما گویا تو شهرهای فارس نش ...

کی میگه ترکا رسم سیسمونی ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

با این چیزا که خوندم خداروشکر کوردم 😐

تماااااااام وسایل با پسره واسه ما. حتی باید لباس بیارن که دختره رو ببرن عقد و محضر 

حتی موقع خرید عقد و عروسی یه چن تیکه برای پدر عروس و مادر عروس هم می‌خرن. 

و اینکه سیسمونی هم نمیدن. هر چی دوس داشتن میارن واجب نیس حتما سرویس خوای بگیرن، یکی دبش میخاد کامل میگیره یکی دلش میخاد کلا یه دس لباس میاره و تمااااام 

با این چیزا که خوندم خداروشکر کوردم 😐 تماااااااام وسایل با پسره واسه ما. حتی باید لباس بیارن که ...

کورد کجایی عزیزم؟والا منم کوردم تا حالا همچین چیزی که میگی ندیدم

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
من خودم مشهدی هستم.  همسرم کورد هستن. خراسان شمالی هستن

پس نمیدونید 

اینجا کوردا پسرا یه پاپاسی واسه زندگی نمیارن همه چی با دختره جهاز کامل جشن عقد کامل شام عقد و... سیسمونی هم که اندازه جهاز باید خرج کنی

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
کی میگه ترکا رسم سیسمونی ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟

من ترکم تا حالا ندیدم از اطرافیانم اشناها خانوادم قوم و قبیله هایی که میشناسم کسی رسم سیسمونی داشته باشه..خود اردبیلو نمیدونم اما ما  یکی از شهرهای اردبیلیم نداریم این رسمو.

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
پس نمیدونید  اینجا کوردا پسرا یه پاپاسی واسه زندگی نمیارن همه چی با دختره جهاز کامل جشن عقد کا ...

با ۱۰ نفر کرد هم اتاقی بودم میگفتن جهاز با پسره که

چرادارن.منم ترکـ اردبیلم اینجاسیسمونی رو خونواده دخترمیده ی تیکه طلاهم میخره برا بچه

من پارس آباد هستم ما رسم سیسمونی و طلا نداریم کلا..

من ترکم تا حالا ندیدم از اطرافیانم اشناها خانوادم قوم و قبیله هایی که میشناسم کسی رسم سیسمونی داشته ...

من ترک تبریزم و صفر تا صد سیسمونی با خانواده دختره.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158