2777
2789
شش ماهگی چجوری اخه نمیترسیدین یهو اب دهنش بپره خدای نکرده  توی،گلوش یا هرچی

من چیزی که می ترسیدم خوابوندن بچه تو تخت خودمون بود که برای نوزاد خیلی خطرناکه

برای بچه اول من نصفه شب پا می شدم بچه رو از اتاقش برمی‌داشتم میرفتم رو مبل نشسته شیرش میدادم

دیگه برای دومی تنبل شدم همونجوری تو تخت خودمون بود و شیرش میدادم

ولی روش اولی خیلی بهتر بود. قشنگ سر یه سالگی خیلی راحت شیر شبشو گرفتم تا صبح یه سره می خوابید. هم بچه راحت بود هم ما. تا ۲ سالگی هم شیرش دادم ولی سر شب می‌خورد می‌خوابید تا صبح

دومی که پیش خودمون می خوابید تا صبح سه چهاربار سیر میخواست. خیلی کلافه کننده بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده  

از بد اونورتدر. چون من هم شاهد رابطشون بودم هم متوجه میشدم ازشون بدم اومد و برا همین هم جدا شدم ازشون

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
وای خداییش،این دیگه خیلی بده تا این سن

خوب دیگه پسر اولم الان راحت تنها میخوابه ۳سالکی جداش کردم

دومی با اینکه با اولی در یه اتاق هست هنوز گاهی نصف شب میاد و من برش میگردونم ۷سالشه 

چون نصف شب ۶ ۷بیدار بیدار میشد بچه بود نمیبردم سر جاش بخوابانم 

تازه من تو تخت و اتاق خودش میخوابه باز

ولی بچه دوستم هنوز که هنوزه جدا نمیخوابه

من چیزی که می ترسیدم خوابوندن بچه تو تخت خودمون بود که برای نوزاد خیلی خطرناکه برای بچه اول من نصفه ...

وای خداییش خیلی سخته که  من همونجور دراز کشیدع دختزم شیر میدادم اخه چرا نشسته که پدرت درمیاد

وای خداییش خیلی سخته که  من همونجور دراز کشیدع دختزم شیر میدادم اخه چرا نشسته که پدرت درمیاد

مبگم دیگه عوضش راحت از شیر گرفتمش. وقتی تو بغلت باشه اولین نق رو که زد سینه میذاری دهنش عادت میکنه که تا صبح دهنش باشه. 

از روش اولی خیلی راضی تر بودم

بچه اول شش‌ماهگی بچه دوم اتاق مستقل نداشت تا دو سه سالگی ولی از همون نوزادی تختشون جدا بود

واقعا افرین پسرای من چهارسالشونه کمی خوابم ببره برم اون طرف تر نصف شبم باشه یکی این طرفمو میگیره اونیکی اون طرف اصلا خواب راحتی ندارم 

مبگم دیگه عوضش راحت از شیر گرفتمش. وقتی تو بغلت باشه اولین نق رو که زد سینه میذاری دهنش عادت میکنه ک ...

اره بابا تاصبح سینه تو دهنش بود اصن خوابم هیچ وقت عمیق نبود  یه ربع یبار شیر میخورد هی  

منم خاطزات بدی دارم😟

💔

سعی میکنم خودم مواظب همه جیز باشم.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴