some1401 مدیر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3483 عنوان اولین رل | مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 32 پست رابطه با اولین فرد زندگی چطوره ؟قرار اول چطوری بود؟؟ بهم رسیدین یا نه؟چند سالتون بود؟نمیدونم چرا خواستم این تاپیک رو بذارم شایدم خواستم یه خاطره ای برام مرور شه و همچنین برا شما ها هم مرور شه خوشحال میشم تو تاپیک شرکت کنید🌹🌹 کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡ 1401/01/08 | 19:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amer_ghazali عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 589 فدا سرتون قسمتتون یکی بهتر از اون بود حتمااا خیلی ها میگن ولی خب نمیتونم احساسی که به اون داشتم رو با کسی دیگه داشته باشم هرچی خدابخواد🦋خدا که بد نمیخواد⛓🌎
مهشید_رفیق_نویسنده_ا عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 2099 شما چند سالتونه؟؟ 60 ➖⃟♥️••I sᴇᴇ ᴀ ʟᴏᴛ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴs﹐ ʙᴜᴛ ɴᴏɴᴇ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴɪᴛʏ...﹗ پ. ن: عزیزان دل، رها هستم رهاااا. مهشید اسم صاحب اصلی اکانته. اکانت دست دو دوسته.
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3483 خیلی ها میگن ولی خب نمیتونم احساسی که به اون داشتم رو با کسی دیگه داشته باشم بعضی وقتا البته باید بگم خیلی وقتا اون چیزی که ما میخوایم نمیشه فک نکن نفسم از جای گرم بلند میشهانقد مشکلات دارم ولی خب همیشه به امید اینکه خدا خیلی بیشتر از خودمون دوسمون داره صبر میکنم و به حکمتش احترام میذارم کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
amer_ghazali عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 589 فدا سرتون قسمتتون یکی بهتر از اون بود حتمااا تاپیک های قبلی تو خوندم منم مثل تو قوانین داشتم برا خودم خط قرمز داشتم ولی وقتی بااون اشناشدم احساس کردم بدون اون هیچم هنوزم یه ساله از رفتنش میگذره ولی من خداییش هرروز بیشترازروز قبل دوسش دارم هرچی خدابخواد🦋خدا که بد نمیخواد⛓🌎
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3483 60 واقعا؟؟؟😍😍خوشبحالتون که جوونی هاتون تو یه نسل دیگه بودید نسل به اون خوبی و پاکی کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
amer_ghazali عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 589 بعضی وقتا البته باید بگم خیلی وقتا اون چیزی که ما میخوایم نمیشه فک نکن نفسم از جای گرم بلند م ... آره خب میدونم خدا برای بنده اش بدنمیخواد ولی خاطرات نمیذارن آرامش داشته باشم هرجا هستم تصویرش جلومه اسم کنار اسممه حتی الان اسممو دقت کن هرچی خدابخواد🦋خدا که بد نمیخواد⛓🌎
مهشید_رفیق_نویسنده_ا عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 2099 واقعا؟؟؟😍😍 خوشبحالتون که جوونی هاتون تو یه نسل دیگه بودید نسل به اون خوبی و پاکی اره گل😢💔هقق مادرجان میبینی چه روزگاری شده چه خاطراتی داشتیم با شمسی و عصمت👩🦯 ➖⃟♥️••I sᴇᴇ ᴀ ʟᴏᴛ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴs﹐ ʙᴜᴛ ɴᴏɴᴇ ᴏғ ʜᴜᴍᴀɴɪᴛʏ...﹗ پ. ن: عزیزان دل، رها هستم رهاااا. مهشید اسم صاحب اصلی اکانته. اکانت دست دو دوسته.
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3483 تاپیک های قبلی تو خوندم منم مثل تو قوانین داشتم برا خودم خط قرمز داشتم ولی وقتی بااون اشناشدم احساس ... اره داشتم ولی خب خدا ازش نگذره همه چی رو ریخا بهم میدونم چی میگی چهار سال یه عمره من یه ماه بودم باهاش چهار ماهه یادم نمیره چه برسه به تو کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3483 آره خب میدونم خدا برای بنده اش بدنمیخواد ولی خاطرات نمیذارن آرامش داشته باشم هرجا هستم تصویرش جلومه ... بهش گفته بودی قصدم جدیه یا چیزی نگفته بودین؟؟ کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
amer_ghazali عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 589 بهش گفته بودی قصدم جدیه یا چیزی نگفته بودین؟؟ چرا قصدمون هردو جدی بوداون مشهد بود من تهران هرماه بخاطرم اینجا بود نمیدونم یهو چیشد هرچی خدابخواد🦋خدا که بد نمیخواد⛓🌎
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3483 چرا قصدمون هردو جدی بود اون مشهد بود من تهران هرماه بخاطرم اینجا بود نمیدونم یهو چیشد والا بخدا پسرا یهو فاز و نرشون بهم میریزه فک کنم دست خودشون نیس🥲😂 کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
some1401 مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 3483 من خودم تا یه ساعت قبل کات با عشفم عزیزم خدافظی کردیم یه ساعت بعدش کات خودمم تو شکم🙂 کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
amer_ghazali عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 589 بهش گفته بودی قصدم جدیه یا چیزی نگفته بودین؟؟ چه خاطره ها ساختیم هرکی منو اونو میدید میگفت چقدر شبیه همید کنارهم خیلی حالمون خوب بود هرچی خدابخواد🦋خدا که بد نمیخواد⛓🌎
amer_ghazali عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 589 والا بخدا پسرا یهو فاز و نرشون بهم میریزه فک کنم دست خودشون نیس🥲😂 😂😂اره هرچی خدابخواد🦋خدا که بد نمیخواد⛓🌎
amer_ghazali عضویت: 1400/11/29 تعداد پست: 589 من خودم تا یه ساعت قبل کات با عشفم عزیزم خدافظی کردیم یه ساعت بعدش کات خودمم تو شکم🙂 دقیقا منم ۱ساعت قبل تموم کردن باهم تلفنی صحبت کردیم کلی قربون صدقم رفت هرچی خدابخواد🦋خدا که بد نمیخواد⛓🌎