2789
فک نکنم دوباره امتحان بزارن

بعیده دوباره امتحان بگیرن. ولی چون درسش خوبه جای نگرانی نداره. چرا اینقدر ذهنتو درگیر میکنی؟ پسرت ببینه اینقدر استرس و نگرانی داری اونم حساس میشه. توی مراحل مختلف زندگی اتفاقات مختلفی ممکنه بیوفته، شما با این رفتار تأثیر بدی روی پسرت میذاری و اونم با هر مشکل کوچیکی با استرس برخورد میکنه که خیلی براش بده. خونسرد باش، یا توی کارنامه میزنن غیبت موجه، یا نمره خوب بهش میدن. اصلا غیبت غیرموجه هم بزنن یا نمره پایین هم بدن نباید برخورد بدی داشته باشی. اتفاقیه که افتاده. قرار نیست این اتفاق کوچیک زندگیشو تحت تأثیر قرار بده. 

[QUOTE=231625787]یعنی منظورم این که 19 20 ندارن  خوب خیلی خوب اینا رو دارن  اگه غیبت اون روزشو مجاز کرده ...[/QUOقبلش نرفتم مدرسه حالش بد بود نرفت منم دوساعت بعد از دکتر اومدیم گواهی پزشک بردم براشون

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بابا من استرس ندارم اون داره گریه میکنه

خب همینا رو با محبت و مهربونی بهش بگو... قبول کردنش برای بچه سخت هست، ولی بزار حداقل بدونه که شما آرومی و این مسئله رو یا حل میکنید یا باهاش کنار میایید.

قربون دستت میشه ازش بپرسی

ببین گفت که یا میتونین با معلمش هماهنگ کنین دوباره ازش امتحان بگیره یا اینکه خودش براساس کار های کلاسی حضور و غیاب، نمره امتحانات بهش میده و  چون توصیفیه و ملاک به یه دونه امتحان نیست همه فعالیت هاشو در نظر میگیرن نمره ای نباید ازش کم شه 

ولی برای اینکه خیال خودتم راحت شه بهش بگو یه امتحان ازش بگیره ببین چی میگه