2777
2789
عنوان

دوستی

132 بازدید | 17 پست

سلام. بچه ها چند شب پیش به دوستم زنگ زدم اصلا داد زد پشت تلفن. بعد بهش پیام دادم چرا اینطوری می کنی. خواستم حالتو بپرسم گفت لازم نکرده و از همتون متنفرم. بعدشم شب دیدم واتساپ بلاکم کرده. از همون روزم گوشیش خاموشه. البته اینم بگم که چند وقت پیش هی تلفنمو جواب نمی داد و بی‌محلی می کرد. بعد گفت که دیگه نمی خوام باهات دوست باشم و اینا. ولی من هی اصرار کردم و زنگ زدم و اینا. دوست شد بام دوباره. ولی الان بعد دو هفته این کارو کرد. شما بودین چی کار می کردین. 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شاید تو خانواده شون اتفاقی براش افتاده

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست

اگه خیلی برات مهمه صبر کن زمان همه چیو حل میکنه اون شرایط روحیش مناسب نیس هفت سال پیش درست تو شرایط تو بودم البته خیلی بدتر الان با اون دوستم خواهر هیتیم انقد نزدیک که خیلیا نمیدونن خواهر واقعی نیستیم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز