2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب....بیاید🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 45 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارم شاخ درمیارم... اخه ینی چی نامحرم فامیل بگوبخند نصف شب. میگ مثل خواهر برادریم!!

وا چی میگی رفته خونه عمه دختر عمه کجا بره خب خونسون نشسته  

چرا متوجه نشدم من سر درنیاوردم چی میخای 

از الان مشخصه فرهنگ ها به هم نمیخوره، فردا با فامیلاش جلو شما راحته،  شما مرض اعصاب می گیری

با یکی ازدواج کن که مثل خودت معتقد باشه

دوستم به خاطر راحتی جاری هاش ، طلاق گرفت

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳

خب الان چیشده؟؟

باهم کاری کردن؟

همو با نگاهاشون خوردن؟

خب چیشده الان درک نمیکنم

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
رفته خونه عمه اش، الان با چی مشکل دارین؟ مگه با دختر عمه اش تنها هست؟ بقیه نیستن؟ 

بااین‌مشکل ندارم. شوهر عمه نداره ولی پسر خاله عمش اونجاعه . بااون مشکل دارم ک چرا باید نامحرم شب بره خونه دختر خالش ک‌شوهر نداره بمونه..

خو مام میریم خونه داییم باپسراش و دایم نشستیم تا چهار صبح دختر خاله هامم هستن محرمم نیستیم بازی میکن ...

ما خانوادمون فرق میکنه تقریبا مذهبیم. برام عجیب بود 

اخه نصف شبه وقت خوابه ها اونجا باید بخوابن کنار هم🤔

عزیزم این چه فکریه میکنی؟

زشته بخدا این حرفا چیه اخه بخدا ادم میمومه چی بگه این فکرای خجالت اورو از مغزتون بیرون کنید

بهشبگو دوسنداری

بعد اینکه شما ب اقاپسرای فامیل چشم دارین؟

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم