2777
2789
عنوان

شما هم شبا انرژیتون زیاد میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 42 پست
چرا خوب اون طفلی هم چیکار کنه کار میکنه وای بزور خرج خونرو درمیاره هر سه روز یه دونه شیر خشک میخره ا ...

ای خدا بمیرم برات

به خدا زندگی همه همینجوری سخت شده

ولی از من میشنوی فرش بافی رو بزار کنار چون پول توش نیست یه کار دیگه انجام بده

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدا بمیرم برات به خدا زندگی همه همینجوری سخت شده ولی از من میشنوی فرش بافی رو بزار کنار چون پول ...

عزیزم چیکار کنمـمجبورم کار دیگه ای نیس خانواده من  اصن نمیزارنـزن جماعت بره بیرون کار کنه تو فکو فامیل عیبه حرف درمیارن .  خدانکنه عزیزمفداتشم

عزیزم چیکار کنمـمجبورم کار دیگه ای نیس خانواده من  اصن نمیزارنـزن جماعت بره بیرون کار کنه تو فک ...

ای بابا حرف مردم مهمه یا زندگیت 

برو حداقل خیاطی کن به خدا خیلی بهتره تا فرش

عزیزم تو فرش بافتی تا حالا

من مادرم فرش میبافت 

البته بیشتر برای سرگرمی 

درامدم دوست داشت داشته باشه ازش ولی وقتی دید انقدر سخته بیخیالش شد

چند تا و ان یکاد و مرینوس و ابریشم و اینا واسه خونه خودمون بافت ولی ولش کرد دید ارزش نداره

خیاطی بلدم ولی چرخ ندارم 

یه چرخ قسطی بگیر 

با پول همین فرش که تموم کردی بگیر مطمئن باش درامدش خیلی بهتر از فرشه حداقل نابود نمیشی 💔

من هم تو همین فکرم تاببینم خدا چی میخواد واقعا زمونه خیلی بد شده با گرونی. مرسی عزیزم قربون دل مهربو ...

انشالله همه چی درست میشه عزیزم قربونت برم

هر سوالی داشتی در مورد خیاطی و فرش و یا هر چی ازم بپرس بتونم کمکت کنم خوشحال میشم.شبت بخیر عزیزم🌹🌹🌹❤❤❤