2777
2789
عنوان

راسته میگن قد بچه به باباش میره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 32 پست

ن ربطی نداره پدرشوهدم خیلی قدبلنده مادرشوهرمم متوسطه ولی بچه هاش نصفشون متوسطن در کل هیچکدوم اندازه باباشون قدبلند نیستن

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

من قد بابام از مامانم و من کوتاه تره😂

بانو... اگر کسی عشق شما ، مردشما را دزدید ،نگران نباش به این فکر کن که،                     "مردان واقعی هرگز دزدیده نمیشوند" مرد واقعی مردیاست که جز برای عاشقش برای هیچ ادم دیگه ای حتی کلام دوستت دارم را نیز نگفته باشد ، چه برسد که خام ادم دیگری شود! پس اگر عشقت را برد بگذار برود مرد واقعی نیست، و باور داشته باش مقایسه اورا از پای خواهد در اورد*

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن دگ بلندتر نمیشی فوقش یکی دوسانت

آخه هنوز بهم میگن خیلی وقت داری

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 

مامان ۱۶۷ بابا ۱۸۵ خودم ۱۶۶

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

۱۷۰ تو کل فامیل معروفه؟😐🤦🏻‍♀️فامیل مگه چنده قدشون

فامیل پدریم همه قد بلندن نه خیلی پاشنه بلند میپوشه بهش میگن دراز

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
قد ۱۷۰ معروفه به قد بلند؟ نی نی سایتیارو ندیدن همه بالا ۱۸۰😂

اینجا سرزمین عجایبه اصلا😂😂

نه عزیزم 😐 من بابام ۱۹۸ مامانم ۱۶۴من شدم ۱۶۰ بستگی داره یکی میبینی مادر پدرش متوسطن بچه هاشون بلند یکی هم میبینی مادر پدرش بلندن قد بچه هاشون کوتاهه   

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
نه عزیزم 😐 من بابام ۱۹۸ مامانم ۱۶۴من شدم ۱۶۰ بستگی داره یکی میبینی مادر پدرش متوسطن بچه هاشون بلند ...

قدمم خیلی مسخره  میکنن 😐😐 

عنصر اصلی احترام دو طرفه بودنشه وگرنه سن ملاک نیست 
من قد بابام از مامانم و من کوتاه تره😂

شدی عمم و پسراش🤣😂😂

نه عزیزم 😐 من بابام ۱۹۸ مامانم ۱۶۴من شدم ۱۶۰ بستگی داره یکی میبینی مادر پدرش متوسطن بچه هاشون بلند ...

ماشالا😐

به تغذیه و ورزش و اینجور چیزا خیلی ربط داره

قدمم خیلی مسخره  میکنن 😐😐

😑💔

کپسول الارژنین از داروخانه بگیر با شیر بخور البته اگ پریود نمیشی احتمال رشدت با این قرص خیلی بالاست

۳ ساله پریود میشم

والا از بعد پریود شدن دخترا زیاد رشد چشمگیری ندارن در حد یکی دو سانت نهایتش

والا من دختر داییم ۱۰ سالگی پریود شد الان قدش خیلی بلنده😐

۳ تا بچه هم داره