2777
2789
عنوان

گره در ازدواح

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 73 پست
فکر کنم اگه بیخیالش شی زودتر اتفاق میافته

منکلابیخیال بودم

الان یک ساله ک ب فکرش هستم

اونم بخاطر شرایط تحصیلی و خانوادگی

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒
 همه رو میبینه .. خدام و خدات اینقدری بزرگه که واسه این همه ادماش فرشته گذاشته که مراقبشون باش ...

اخه چطوری

شبا وروزا گریه کردم صدامو نشمیده

براهمه خوب خواستم بازم بهم نداده

ازش خواستم ازدواج کنم برای همه ی اطرافیانمو جور کرد تا دختر متولد80اما خودمو نه،جواب رد به سینه ام زد

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااقعا دلم معجزه میخواد در اینباره.....😭😭😭😭😭💔💔💔

منم

چندسالته

من بریدمممممم

اخه خدادلهره هامو نمیبینه

چرا تا اخر مرداد حالا؟ 

چون تا اون موقع زمان هست برای انصراف از تحصیل

💔 انشالله ک ی بختت خوب نصیبت میشه و خوشبخت میشی،❤️

باانشالله چی درست شده ک ازدواج من درست شه

خدایااااااا چرا تموم نمیکنی این کابوسو

من ۲۳ سالمه یه چیزی شده که حسرت ازدواج ۴ ساله مونده رو دلم شب و روزم شده گریه😭😭😭😭😭

انشاللع حاجت روا بشی من 29سالمه

بخدا دیگجای صبر نژس

باانشالله چی درست شده ک ازدواج من درست شه خدایااااااا چرا تموم نمیکنی این کابوسو

چی بگم والا. جز امیدواری مگ راهی هست تنها کاری ک از دستم برمیاد اینک براتون دعا کنیم شاید خدا شنید

دنبال یه راه چاره باش دلیل خانوادت برای انصراف چیه؟شوهرکردی ممکن‌شوهرتم نزاره درس بخونی

خودم توان ندارم

دارم از جونم مایه میزارم

امسال معلم میشم

درس بخونم و بهد همزمان تحقیر و توهین خانواده برای مجردی

جوری حرف میزنن ک جیگرتو میسوزونن

انشاللع حاجت روا بشی من 29سالمه بخدا دیگجای صبر نژس

ببین بخدا دوست دارم فحشم بدن ولی انقدر بهم نگن صبر کن.....

همه این روزا از قشنگ ترین روزای جوونیم داره میگذره با حسرت.......

دست بذارم رو دست و بازم صبر کنم‌....

کمتر کسیه که درد حرفامو بفهمه💔🙂

چی بگم والا. جز امیدواری مگ راهی هست تنها کاری ک از دستم برمیاد اینک براتون دعا کنیم شاید خدا شنید

ممنون

شایذ شما ب خدا نزدیکتر باشید

فعلا من تو لیست ساهشم