khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 عنوان بارداری 134 بازدید | 15 پست سلام خانما دیروز موعدم بود بتام 225 شد دیروز ب شدت درد پریودی داشتم درد سینه هم داشتم امروز اصلا درد ندارم. طبیعیه؟ و اینکه ممکنه اسپرم ضعیف باعث سقط بشه؟ دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍 1401/01/07 | 15:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 خواننده نی نی سایت هستم همیشه خوب جواب سوالات همدیگرو میدین اینجا امیدوارم جواب منم بدین😍 دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍
sepidb عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 285 برای اینکه خیالت راحت بشه دو روز دیگه برو ی آزمایش دیگه هم بده ک ببینی دوبرابر شده یا ن ، درد پریودی هم خیلیا اوایل بارداری دارن چیز عجیبی نیس
asalbanoosham عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7862 نه عزیزم بتات نرماله برای من یک روز بعد از موعودم ۲۰۰ بود الآنم ۷ ماهمه چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
golbano5277 عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 800 منم سه روز گذشته از پری اولین روز درد داشتم ولی حالا نه منم نمیدونم باردارم یا نه😐یه چیزه دیگه اینکه من خیلی ترشحی دارم ببخشید
asalbanoosham عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7862 نه عزیزم بتات نرماله برای من یک روز بعد از موعودم ۲۰۰ بود الآنم ۷ ماهمهنگران نباش چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 برای اینکه خیالت راحت بشه دو روز دیگه برو ی آزمایش دیگه هم بده ک ببینی دوبرابر شده یا ن ، درد پریودی ... اینکه یه روز شدید درد داشته باشی ولی یه روز اصلا حتی درد سینه هم طبیعیه؟ دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 نه عزیزم بتات نرماله برای من یک روز بعد از موعودم ۲۰۰ بود الآنم ۷ ماهمه نگران نباش عزیزممم. انشالا صحیح و سالم باشه. من دیروز ک موعدم بود وحشتناک تمام دردها را داشتم امروز خیلی حالم خوبه. میگم نکنه رشد نکرده باشه دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 منم سه روز گذشته از پری اولین روز درد داشتم ولی حالا نه منم نمیدونم باردارم یا نه😐 ... بی بی چک نزدی؟ دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍
asalbanoosham عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 7862 عزیزممم. انشالا صحیح و سالم باشه. من دیروز ک موعدم بود وحشتناک تمام دردها را داشتم امروز خیلی حالم خ ... بری دکتر بهت شیاف میدهمنم اوایل درد داشتم بهم شیاف داد چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 بری دکتر بهت شیاف میده منم اوایل درد داشتم بهم شیاف داد شیاف دارم از دیروز ساعت 7 زدم یکی. روزی دوتا دارم. دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 بری دکتر بهت شیاف میده منم اوایل درد داشتم بهم شیاف داد یعنی ممکنه شیاف درد را کاهش بده؟ من روزی دوتا امپول هم دارم پروژسترون. دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍
golbano5277 عضویت: 1400/11/24 تعداد پست: 800 اینکه یه روز شدید درد داشته باشی ولی یه روز اصلا حتی درد سینه هم طبیعیه؟ اره درد سینه رو خیلیا دارن تو بارداری منم سینم تیر میکشه فقط زن داداشمم بارداره درد سینه داره رفت دکتر گفت طبیعیه
khkhkhk مدیر استارتر عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 65 اره درد سینه رو خیلیا دارن تو بارداری منم سینم تیر میکشه فقط زن داداشمم بارداره درد سینه داره ... میدونم طبیعیه عزیزم سوالم اینه دیروز داشتم اما امروز ندارم.. اینکه ندارم نگرانم کرده😁 دائما یکسان نماند حال دوران، غم مخور...... 😍😍