2777
2789
عنوان

دخترم رفت😓💔🖤

2491 بازدید | 49 پست

خیلی دلم گرفته بچها 

اگه دخترم بود الان یسالش بود ...

اگه دخترم بود امروز تولدش بود...

چیشد خدایا ؟

فقط پنج ماهش بود 

با اینکه بچه نمیخاستم ....

ولی وقتی  اومدی تو شکم مامانی مهرت به دلم افتاد 💔

از وقتی که متوجه شدم حامله ام یه حسی بهم میگفت دختره ...

یادته اونروز ک رفتیم سونوگرافی بابایی ازینکه فهمید دختری 

چقدر کادو خرید واست ،

چقد ذوق کردم دختر نازم 

بابایی چقدر خوشحال شد ....

چقدر بابایی برات عروسک خرید دخترم 

بابایی دوست داشت قشنگ مامان😭

چرا رفتی ؟

تک دختر مامان 💔

بعد تو هیچ وقت هیچ بچه ای رو وارد زندگیم نمیکنم دخترم

دخترم با اینکه ندیدمت ولی خیلی دوست داشتم🖤

عزیزمم🥺

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

وای چ تلخ :)

من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦‍♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑....   عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊)                                                   حالا من اسممو گذاشتم بدبخت  لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا بهت صبر بده عزیزم.امیدوارم یه بچه ی سالم و خوب خدا بهت بده❤️🥺

ولله عاقبه الامور.. میشه واسم دعا کنی به پزشکیم برسم؟🥺❤️                                                      وقت عذا نیست که هنگامه ی خشم است ..

اشکالی نداره عزیزم.

ان‌شاءالله بچه ی بعدیت بمونه.مشکلش چی بود؟

حتما آزمایشات ژنتیکو بدید قبل بارداری

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

الهی بگردم😩😩😢😭خدا بهت صبر بده عزیزم

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

اشتباه فکر می‌کنی اتفاقاً بهترین راه برای دوری از این غم و غصه بزرگ آوردن فرشته دیگه به زندگیت هست میتونی از اونایی که شرایط شما رو داشتن بپرسین

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

چرا پر کشید🥺😭😭

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

یعنی به دنیا اومد یا فقط تو بارداری بود 😔بازم باردار شو غم هات میرع

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی