2777
2789
نه اگه با طلاق آرامش میگیری و زندگی الانت سخته اتفاقا بعدش راحت میشی  ولی ترمیم از طلاق بهتره ...

آره واقعا راحت میشم تو این چند روز فهمیدم دوست داشته شدن چقدر خوبه چقدر خوبه جایی ارزش داشته باشه۰شوهرم همش توهین تحقیر بددهنی میکرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره سخته عزیزم ولی پایان تلخ بهتر از تلخیه بی پایانه شاید اولای طلاق دلتنگی بکشی ناراحتی بکشی و یا ح ...

اصلا اهل حل کردن مشکل نیست همش میگه اگه آدم شدی برگرد کل اختیارات زندگیمونو ازم گرفته میخاد از اینی هم که هست لال تر بشم

نه خوشبختانه پدرومادرم خیلی خوشحالن خیلی وقت بود میگفتن جدا شده الانم سخت پشتمن

من هیچ مردی رو ندیدم بدون دلیل بگه زنم رو نمی خوام دلیل نخواستن همسر شما چیه؟

کاربر آقا
نه اگه با طلاق آرامش میگیری و زندگی الانت سخته اتفاقا بعدش راحت میشی  ولی ترمیم از طلاق بهتره ...

بچه ندارم۰خیلی سعی کردم بخدا هیچ کوتاهی واسه زندگیم نکردم واسه همین اصلا عذاب وجدان ندارم اما دلم میسوزه این حق من نبود

چند سالتونه?

حتما خودتو سرگرم کن حالا کار یا کلاس مثلا موسیقی یا ورزش

هرموقع دلتنگ شدی به بدیهاش فکر کن

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
من هیچ مردی رو ندیدم بدون دلیل بگه زنم رو نمی خوام دلیل نخواستن همسر شما چیه؟

اون میگه میخادم اما تو این دوازده سال نه محبتی نه عشقی نه چیزی شوهرمن یه مرد عاقلی بود که چون یه کیس مناسب بودم اومد سراعم همیشه ام طوری رفتار کرد که من وابسته تر بشم اون بیشتر خودشو بگیره همیشه خاست حرف حرف خودش باشه تو هین تحقیر فحش بددهنی بعد مامانش که دیگه بدتر شد.با این اوصاف چطوری میشه فهمید دوسم داره

چند سالتونه? حتما خودتو سرگرم کن حالا کار یا کلاس مثلا موسیقی یا ورزش هرموقع دلتنگ شدی به بدیهاش ف ...

۳۲ سالمه فقطبدی داره فقط بدی من دلم میسوزه بخدا حق من این نبود شایدفکر کنید شعاره۰یه دختری که اسم ورسم باباش تو شهر زبنزره آرومی وخانم خودمو همه تعریف میکنه ولی باز این منو دست پایین میگیره

اون میگه میخادم اما تو این دوازده سال نه محبتی نه عشقی نه چیزی شوهرمن یه مرد عاقلی بود که چون یه کیس ...

خب تمام مردا یجور ابراز علاقه نمیکنن حالا زندگی سختی و خوشی داره .شما واقعا میتونید مشکلتون رو حل کنید ولی طلاق واقعا برا خانم ها از اقایون سختره چون اگه اون شهر فرهنگ طلاق نداشته باشه دیگه خیلی بدتره واقعا پیگیر حل مشکل بشین نه طلاق

کاربر آقا
اگه شاغلی اگه کسی داری که حمایتت کنه نه اصلا سخت نیست من ۲۵سال تحمل کردم ترسیدم درد کشیدم اخرش جداشد ...

منم ۱۲سال تحمل کردم شاعل نیستم اما پدرم پشتمه منم بخاطر همین دیگه میگم طلاق اگه زودتر از اینا اومده بودم تا الان به زندگی عادی برمیگشتم 

۳۲ سالمه فقطبدی داره فقط بدی من دلم میسوزه بخدا حق من این نبود شایدفکر کنید شعاره۰یه دختری که اسم ور ...

منم ٣٣ سالمه

١٥ سال به خاطر حرف مردم زندگی کردم

ولی الان شش ماهه اومدم خونه مامانم دارم جدا میشم

با یه دختر ٧ ساله

اصلنم ناراحت یا پشیمون نیستم چون اون لیاقت منو نداشت

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.