2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترم 5 سالشه

ای جانم مبارکت باشه عزیزم به سلامت بغل کنی و به ناز بزرگشون کنی.....دوستم‌ میشه خواهش کنم برای منم دعا کنی منم برای دومی خیلی وقته منتظرم خیلی وقتا منم انقد دعا و التماس خدا هنوز قسمتم‌نشده....دخترمم خبلی غصه تنها بودنش دلم نمبخاد شرمندش بشم....دخترمو بار اول سریع ماه اول حامله..ولی برای این یکساله شده منتظزم 🥺سن خودم بالا رفته تمام آزمایشات خودم دادم خداروشکر مشکلی نیست...فقط همسرم نمبدونم چرا ضعیف شد آزمایشش دعا کن‌مهجزه بشه طبیعی باردار شم فقط😭😭😭😭

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
قربونت دخترم ۳سال و نیمشه نمیدونم من هنگم اصلا 

مبارکت باشه عزیزم.....به سلامت بغل کنی نی نی رو......به خدا همین یهویی بودنش قشنگه میچسبع به آدم...بهترین اختلاف سنی شده....برای منم دعا کن خیلی ..

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
ای جانم مبارکت باشه عزیزم به سلامت بغل کنی و به ناز بزرگشون کنی.....دوستم‌ میشه خواهش کنم برای منم د ...

عزیزدلم .. حتما خدا بهت میده نگران نباش.. فقط ی چیزی بگم رها کن به کار و زندگی روزمره برس ی دفع می بینی بارداری برای همسرت هم قرص fertilaid بگیر کمی گرونه اما خیلی خوبه از روزی که قرص رو شروع کرد بعد 90 روز جواب میده و اسپرم رو قوی می کنه اما اصل مطلب رهایی هست.. من سر بچه دوم خیلی اذیت شدم دو بار سقط داشتم دکتر سر دومی سقط گفت سه ماه جلوگیری کن بعد اقدام گفتم دیگه نمی خوام اما دقیقا ماه سه باردار شدم چون رها کرده بودم ... منم برات دعا می کنم عزیزم

عزیزدلم .. حتما خدا بهت میده نگران نباش.. فقط ی چیزی بگم رها کن به کار و زندگی روزمره برس ی دفع می ب ...

ممنونم عزیزم مرسی از انرژی مثبتت..دعا کن قسمتم شه....دعا کن برام خیلی....اره فرتیل اید ولمن خیلی چیزا مصرف...طب سوزنی بردیم.....فعلن که قسمتم نشده...دعا کن بتونم طبیعی باردار....انشالله توام هرچی میخای بهش برسی......