2777
2789
عنوان

ابروریزی 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 30 پست
آخی.بچه داری و سر و کله زدن با بچه قششششنگ چندین سال میاره روی عمرت.

اره انگار سه تا دارم افت بدنیم از بعد خیانت زن داداشم و طلاقشون شروع شد و به شدت روند پیریم سریع بود

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ادم وابستگی نیستم این اذیتم میکنه که مثل قبل قدرت ندارم همه هم میگن فشار نیار ولش کن و ...

آخه الان شرایطت خوب نیست برای همین خسته میشی

روبراه شی دوباره مثل قبل میشی اصلا غصه نخور

راست میگن بذار حالت بهتر شه جون بگیری

خودتو خسته نکن عزیزم

عزیزم🥺 من اتاق تمیز، میکنم سرم لازم میشم وای به حال خونه کامل 😂😂

منم الان وضعم همینه 😫

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
آخه الان شرایطت خوب نیست برای همین خسته میشی روبراه شی دوباره مثل قبل میشی اصلا غصه نخور راست میگن ...

عزیزمی 💝 برام دعا کن اینجوری بمونم دق میکنم . امشب پدرشوهرم ب مادرشوهرم میگفت این دختر توان نداره از بین میره فکر کن سر یه خونه تمیز کردن به چه حالی افتادم اخه

خب پس واقعا حق داری.از برادر عزیز تر که نداریم.

دقیقا برادرم یه طرف بود دختراش هزار طرف جون دادم اون مدت

عزیزمی 💝 برام دعا کن اینجوری بمونم دق میکنم . امشب پدرشوهرم ب مادرشوهرم میگفت این دختر توان نداره ا ...

شما بیشتر دوستممم🥰💗

دور از جون دختر خودتو نباز

مردا همینن دیگه طفلک دیده خسته شدی نگرانت شده اینجوری گفته

ما که میشناسیمت میدونیم چقدر زرنگ و بلایی ماشالله

شرایطت فعلا نرمال نیست همین

برمیگردی خیلی بهتر از قبل بهت قول میدم👌🥰

شما بیشتر دوستممم🥰💗 دور از جون دختر خودتو نباز مردا همینن دیگه طفلک دیده خسته شدی نگرانت شده این ...

انشالله ♥️♥️♥️مرسی از امید و انرژی مثبت ❤️❤️❤️

فدات شم عزیزم🥰💗💖 مطمئن باش عالی هستی گل گلی🥰⚘🥰

مهربون منی ❣️❣️❣️