2777
2789
عنوان

سگمو چکار کنم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 26 پست
فکر کنم یه گلدون کریستال میخریدی هم فرقی با سگ نداشت برات! فقط اون بیچاره چند سال سرگرمت کرده برات ش ...

انسانیت ندارند اینا 

تا اون موقع که سرشون گرم بوده خوب بود الان میخواند بندازنش بیرون 

ریپلای افراد فاقد اهمیت باز نمیشود☺️    از کوتهی ماست که دیوار بلند است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انسانیت ندارند اینا  تا اون موقع که سرشون گرم بوده خوب بود الان میخواند بندازنش بیرون

نمیدونم دو روز دیگه بچه‌شون هم ازشون «اطاعت» نکنه لابد پرتش میکنن بیرون؟ مغزم سوت میکشه گاهی.

Wer wartet mit Besonnenheit, Der wird belohnt zur rechten Zeit

انشالله یه صاحب خوب و انسان پیدا بشه براش 

اینطور که معلومه از شما بعید نیست که بهش بی توجهی هم میکنید و مثل سابق بهش نرسید 

انسانیت ندارند اینا  تا اون موقع که سرشون گرم بوده خوب بود الان میخواند بندازنش بیرون

امیدوارم کسی ب خودش نگیره...صرفا روایت تجربه ست

خدا جای حق نشسته 

ما یه دوست خانوادگی داشتیم بچه دار نمیشد ی سگ داشت تمام زندگیشون بود انگار...بعد ۱۵سال خدا بهشون ی دختر داد بعد یکسال سگشونو گذاشتن بیرون گفتن پیر شده دیگه بچشونم اذیت میکنه...

نمیدونم چی ب سر اون سگ اومد فقط میدونم شوهر جوونش به سال نکشید بدووون هیچ دلیلی فوت شد ...سکته

رد پای ادما تو زندگی گم نمیشه

امیدوارم کسی ب خودش نگیره...صرفا روایت تجربه ست خدا جای حق نشسته  ما یه دوست خانوادگی داشتیم ...

😢😢 بله مگه میشه اعمال انسان چه خوب چه بد بی جواب بمونه؟ ایراد کار ما اونجاس میگیم سگه دیگه یا گربه س دیگه چه میفهمه بندازش بیرون یا در موارد سنگدلانه تر بزنش بره پی کارش 

اما فراموش کردیم بله درست روبه روی ما یه حیوانی هست که زبان نداره ناله کنه یا دردشو بگه اما پشتش به خدایی گرمه که دنیارو کن فیکون میکنه😢

😢😢 بله مگه میشه اعمال انسان چه خوب چه بد بی جواب بمونه؟ ایراد کار ما اونجاس میگیم سگه دیگه یا گربه ...

اخ ک چقد دلم خونه از بی زبونی حیوونا...

بازم فقط خدا خودش بدونه و اون ادمایی ک قدر نمیدونن

اخ ک چقد دلم خونه از بی زبونی حیوونا... بازم فقط خدا خودش بدونه و اون ادمایی ک قدر نمیدونن

یه آمین از ته دل گفتم