2777
2789
اره الان نگیری بهتره رابطه تون وارد مسائل مالی و قرض و دادی میشه  خدا بزرگه همون گوشواره رو بف ...

اره فقط اشتباه کردم پیشش دردودل کردم پول نداریم ناراحتم.خداروشکر همه چی داریم بابام ی ماهه بیکار شده برا این گفتم وگرنه دوتا ماشین داریم خونه داریم خواهر برادرامم شاغلن حتی مامانم این مدت دستمون خالی شده 

خیلی عالی پرستاری خیلی خوبع میشع منم راهنمایی کنی بگو چیکارا کردی درست چ حدی بود

من کلا بچه درس خون بودم😅 همیشه یک تا سه ی کلاس بودم 

ولی تو یه شهر محروم بودم که تا اولین کلاس کنور نیم ساعت فاصله داره 

بیشتر خودم برا خودم برنامه ریختم 

الان فقط و فقط اگه این حرف منو گوش کنی رتبه ت میاد پایین

از الان به بعد تو وقت نداری که اونایی که بلد نیستی بری تازه یاد بگیری پس وقتت رو بزار روی اونا که یکی دوبار حداقل خوندی و یکم بلدی و تقویتشون کن

مثلا تو از کتاب دهم چگالی رو بلدی خب برو بیشتر تست بزن ازش و یه جوری شو ک هر تستی میاد بتونی بزنی 

ولی گرما رو بلد نیستی و هر چی میخونی تو مخت نمیره خب ولش کن عزیزم 

و دوما اینکه 

عمومی ها مخصوصاااااا دینی رو بترکون یعنی صفحه ها کتابت پاره بشه فقط هم خود کتاب درسی رو بخون من خودم دینی ۸۵ زدم و مدیون دینیم هستم و تست بزن تست های گاج نقره ای عالیه 

اگه کتابش رو هم نداری پی دی افش رو جور کن

زیست هم مثل دینی فقط سرمایه گذاری رو کتاب درسی بکن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عربی ترجمه رو قوی کن کلمه های زبانو بخون

عزیزم من پشت کنکوریم پایه درسیم خوب بود فقط ریاضی فیزیک دارم پیش میرم کم کم ولی همه درسا تو مروم و چیز جدیدی نیست دارک مرور میکنم و تست میزنم ک نکات فراموش شده یادم بیاد اونم تو ده روز هر دو پایه رو میخونم دینیمم قویع کتابارپ کامل خوندم روزی ۴تا درس مرور میکنم زبانمم ضعیفع لغات میخونم بعد فیلم گرامر میبینم