2777
2789
اره خب کی حال داره بره دانشگاهی که همه مثل همن😂😂 اره دقیقا دانشجو معلمان کاش یچیز جدید بیاد تا آخ ...

چرا همه از معلمی بدشون میاد بعد معلمن😂😂

آخه نمیرفتی 😕😅😅 الان این برادرم مغزمون رو میخوره سر سفره با این دانشگاه😂😂😂

دقیقا کپی شما ها😅😅😅

چرا همه از معلمی بدشون میاد بعد معلمن😂😂 آخه نمیرفتی 😕😅😅 الان این برادرم مغزمون رو میخوره سر سف ...

به خاطر پوله مجبور شدم به خدا اصلا علاقه به معلمی و مدرسه ندارم به پولش نیاز دارم اگه پولدار بشم حتما انصراف میدم💔😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه از معلمی بدشون میاد بعد معلمن😂😂 آخه نمیرفتی 😕😅😅 الان این برادرم مغزمون رو میخوره سر سف ...

😂😂😂😂شرایطش خوبه ادم راحته و ایندشم تضمینه به علاقه بود باید خونه مینشستیم دیوارا رو تماشا میکردیم

به خاطر پوله مجبور شدم به خدا اصلا علاقه به معلمی و مدرسه ندارم به پولش نیاز دارم اگه پولدار بشم حتم ...

واییییی خداااا😂😂😂

برادرم هم میگه بعد ۸ سال که تعدم تموم شد انصراف میدم 😅😅

خیلی بدش میاد اون هم ولی اون بخاطر سربازی رفت معلمی ، انقدر از سربازی بدش میومد گفت میرم معلمی تا سربازی نرم😅

میگن باید توی روستا های صعب العبور بمونی و بیتوته کنی😂😂😂 چاره ای نداری جز دل خوش کردن😂✌

نه اگه روستا باشه اولش مینویسن محل خدمت روستا اگه نه که نمینویسن 

من حالم از معلمی به هم میخورههه هعیییییی خوداااا

کاش خدا یکم به دلم نگاه کنه

نه اگه روستا باشه اولش مینویسن محل خدمت روستا اگه نه که نمینویسن  من حالم از معلمی به هم میخور ...

چه خوش خیال 😅😅 من کلی افراد دیدم که محل خدمتشون رو شهر زده تا چندین سال توی روستا ها بودن ، واقعا چرته به شخصه ، فقط از بیکاری بهتره 😅😅😅