2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 33 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گیرمم حق با تو باشه یا نباشه مهم شوهرته که نمیاد دیگه حالا چه بگیم حق با تو یا غیر تو مشکل حل میشه؟ ...

اخه من دارم اماده میشم برم 😐گف رفتی دیگه خونه نیا

من ک دارم اماده میشم برم بم گف رفتی دیگه خونه نیا😐

بنظر من حق با شوهرته من اگه خالم اینجوری دعوتم کنه نمی‌رم حتما باید یا به همسرم زنگ بزنن یه کارت بهمون بدن 

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

بیخودکرده تو برو هیچ کارنمیکنه

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!
شما همسرشی😁

😂😂نه ولی برامنم اتفاق افتاده پشیمونم چرا گوش دادم 

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

حق که داره ولی دیگه زیاد داره ریزه گیری میکنه میتونین برین بعدن گله کنید بعدشم به زن خونه زنگ میزنن نه مرد ببخشید شوهرت چس کنشو زده تو برق خودت برو اگه عروسی سمت خودشون بود با سر میرف

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

اگه کلا به همه ندادن که ناراحتی الکیه

اگه به بعضیا دادن به شما ندادن بله حق داره ناراحت بشه

یا اگه رابطه تون خیلی نزدیکه خوب اشکال نداره ندادن

ولی به نظرم باید میدادن ما برای عروسی داداشم به همه خواهر برادرهای پدر و مادرم و بچه هاشون کارت دادیم و زنگ زدیم 

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘

ولش کن زندگی تو به خاطر یه عروسی خراب نکن

باهاش حرف بزن بگو اونا عقلشون نکشیده بیا به خاطر دل خودمون بریم .یکم ناز و عشوه بیا براش😂

قیول نکرد نرو 

ما به جرم ساده لوحی این چنین تنها شدیم💔    مردمان این زمونه با دورنگی خوش ترن💘
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز