2777
2789
عنوان

مهمون فضول😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 2411 بازدید | 91 پست
وا ینی جلو پدر مادرشون؟ اونا هیچی نمیگن به بچشون؟ واقعا اینجوری حق داری

اره مامان باباشونم هیچی نمیگن تازه اگه حرفی به بچشون بزنم باباشون ناراحت میشه بعدم من باید جواب پس بدم چرا با مهمون اینجوری کردی

چخوبه من هیچ جا نمیرم پسرم ۱۹ ماهشه همه میگن نه بیا بچست عیبی نداره هرکیم میاد خونم از جون و دل م ...

من شخصا از بچه مهمون خوشم نمیاد  دعوتم نمیکنن کسیو که بچه داره ولی بعضیا بدون دعوت میان اخه شما که مهمونای دیروز مارو نمیشناسی. پسرش لعنتی درخت تو حیاطو از جاش در اورد. اینقد فضولن

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شخصا از بچه مهمون خوشم نمیاد  دعوتم نمیکنن کسیو که بچه داره ولی بعضیا بدون دعوت میان اخه شما ...

عزیز چرا ۱۸ بهمن تو امضاته

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من موندم که چکار کنم همه کمدها که قفل نداره کابینت ‌و یخچال که قفل نداره

اووووه یخچال رو راست گفتی یه بار یکیشون در یخچال رو باز کرد میگفت چی دارین تو یخچالتون همه ی طبقات یخچالم بررسی کرد😑😑

اووووه یخچال رو راست گفتی یه بار یکیشون در یخچال رو باز کرد میگفت چی دارین تو یخچالتون همه ی طبقات ی ...

من لجم گرفته

میان خیلی راحت در کابینت و یخچال و همه جا رو باز می کنن 

البته به بهانه های مختلف

مال من بزرگتراشونم اینجوری  ان

وسایل مهمت را بزار تو کمد درش را قفل کن بگو یادم نیست کلیدش را کجا گذاشتم ناراحت هم شدن بی خیال باش باید عادت کنن فضولی نکنن

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

اون دیگه شره فضول نیست

واقعا شره   مادرش بیخیال عالم . رفت بود خونه مادرشوهرمو به اتیش کشیده بود  جالبه کسیو دعوتشون نمیکنه خودشون میان همیشه. اقوام مادرشوهرمن منم خیلی رک به مادرشوهرم گفتم من پذیرایی اینا نیستم بیان خونه خودتون 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

بچه یکی.از اشناهای ما میاد وسایلو.یواشکی مسذاره تو کیفش میبره!5 سالشم هست یا 6 سال!دوساله متوجه شدم ...

عزیزم تو اینو بکوب دهنش 😂

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
عزیزم تو اینو بکوب دهنش 😂

بچه جاریه خواهر نمیشه کاریش کرد😂👊

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم