2777
2789
عنوان

حاجت گرفته از حضرت عباس(ع)

| مشاهده متن کامل بحث + 4872 بازدید | 59 پست
بقرااان هر روووز دارم همینو میخوام😭

میتونی بگی حاجتت چیه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
دلم می خواد آروم شم ولی نمی تونم  کاش خدا صدامو بشنوه💔

منم نمیتونم دست بکشم از جیزی که منتظرشم😭😭

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکس باید از امام عصر خودش بخواد که در حقش دعای خیر کنه،  از امان زمان بخواه برات دعا کنه اگه ب ...

من صبح ها همیشه دعای عهد میخوندم بعد از نماز خیلی باید توکلتون به خدا و اهل بیت باشه من هر شب جمعه برا امام زمان دو رکعت نماز میخونم برا سلامتی،،همیشه نمازتون رو اول وقت بخونید واقعا من مدیون خدای بزرگم هستم اخه خیلی مهربونه واقعا گاهی وقتا دوس دارم خدارو از رویاهام و فکرم بکشم بیرون بغلش کنم یا کاش میشد خدا رو بوسید♥

اینکه ته دل ادم قرص باشه به اینکه حاجت میگیری،چقدر اثر داره به نطرت توی گرفتن حاجت؟ منظورم اینه که ...

خیلی تاثیر داره نباید شک کرد به قدرتش 

توسل کن توسلی که واقعی باشه مطمعنا نتیجه میگیری

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
خیلی تاثیر داره نباید شک کرد به قدرتش  توسل کن توسلی که واقعی باشه مطمعنا نتیجه میگیری

حالا مثلا اگر کسی نشونه دیده باشه ولی بازم ته دلش همش بلرزه...تکلیف اون چی میشه🥲💔

[QUOTE=231396760]ازدواجم🤷‍♀️💔[/QUOTانشالله درست میشه عزیزم

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
حالا مثلا اگر کسی نشونه دیده باشه ولی بازم ته دلش همش بلرزه...تکلیف اون چی میشه🥲💔

شک نکن 

همین 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
مثلا چه نشونه ای عزیزم؟

خب نمیتونم بگمش بنا به دلایلی....ولی یه چیزی که دقیقاا به حاجتی که دارم مربوط بوده....

که واقعیت هم داره توی زندگیم....یه چیزی که نصفشو گرفتم...ولی نمیدونم چرا دوباره ازم دور شد.....

یکم بیشتر توضیح بده چیکار کردی تورووخدا😔😔😭😭😭

توسل به حضرت ابوالفضل .شبی صد مرتبه یا کاشف الکرب عن وجه الحسین علیه السلام اکشف کربی بحق اخیک الحسین علیه السلام میگفتم و روضه حضرت عباس ع میخوندم و اشک میریختم تنهایی توی اتاقم.و خدا رو قسم میدادم به دل شکسته مادر بزررگوارشون که به دل شکسته من رحم کنه و من جایی جز در خونه باب الحوائج ندارم که برم.

دختری از سادات هستم.بر دشمن مرتضی علی لعنت.ما بچه های مادر پهلو‌شکسته ایم.