بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دورت بگردم باید دنبال راه چاره باشیم اینجا جمع شدیم هم دیگرو کمک کنیم دیگع
اونش اگ باشه ک خوبه
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
شما چه طوری با این مبلغ زندگی میکنین تو روستا هستین و خودتون امکانات دارین
هیچی نداریم.گفتم ک حتی خونه اواره خونه فامیل🤐
شوهرم تهران بدون سرپناه شبا میره.....هیچ بیخیال
تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8
آدمین اینستا شو تو شیپور و دیوار سرچ کن اددمین میاره
دور از شما لعنت به همشون.ایقد زنگ و پیام دادم مگه جواب میدن .چن ماهه دنبال سرایه داری میگردم فقط مسخرم میکنن😞هییییی توکل برخدا کردم ایشالا معجزه کنه برام❣
اگباشه .میگن بدون حقوق یا ماهی ۵۰۰😊😊اونقدرام ک میگی خوب نیست ولی باز سرپناهی ادم داره.فکر این نیست شب رو کجا بخابه با بچه۲ساله..........