2777
2789
عنوان

۳ ساله از خونه بیرون نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چجوری راهکار شروع کننده😭 خودمم اینو قبول دارم ولی چطوری عملی به همچین چیزی برسم شما خودت اگه ...

بیماریت پیسیه😐😐😐

متاسفانه اطرافیانتون احمقن 

اولا برو دنبال درمان و پوستت یکدست سفید کن 

دوما شما اعتماد بنفس داشته باش همه جا بهت احترام میزارن 

همسایه ما اینجوره پایه ثابت مهمونی ها و عروسی هاست اول از همه دعوت میشه بعد چندسالم رفت کلا پوستش سفید کرد 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مگه بهت سنگ میندازن؟😐

اینا که خوبه و اصلا جزا مشکلاتم حساب نمیشه

شما هنوز یه هزارم اتفاقاتی که تو زندگیم برام افتاده اونم صرفا به خاطر عقاید جاهلانه جامعه ندیدی🙂

حتی وقتی فکرشم میکنم میگم چطور هنوز زنده ام!

بیماریت پیسیه😐😐😐 متاسفانه اطرافیانتون احمقن  اولا برو دنبال درمان و پوستت یکدست سفید کن&nb ...

۱۸ سااااله اندازه جون ۷ تا آدم هزینه کردم و تحت درمان بودم

احتمالا چیز زیادی در موردش نمیدونی و مثل عموم مردم تصور میکنی صرفا یه لکه

این بیماری در حال حاضر هیچ درمانی نداره حداقل تو ایران!

سفید شدن هم اون طور که فک میکنین آسون نیس و شرایط داره

حتی ممکنه طول استفاده اطرافیانتم این بیماریو بگیرن چون ۲ سال زمان می‌بره تا سفید شی

و برای درصد پایین احتمال سرطان پوست بشدت بالاس

ولی مشکلاتی برای آدم به وجود میاره که ...💔

۱۸ سااااله اندازه جون ۷ تا آدم هزینه کردم و تحت درمان بودم احتمالا چیز زیادی در موردش نمیدونی و مثل ...

اجر امکانش دارید اول از همه از اون محیط سمی دور شو تا ازاد شی

از جامعه فاصله گرفتم ک الان ۳ ساله بیرون نمیرم😅 کاش حداقل دختر نبودم.. کاش حداقل تو صورتم نبود..

مگه گفتم از جامعه فاصله بگیر،😐

میگم برید یه محله یا منطقه دیگه که فرهنگ بالایی داشته باشن اخه یعنی چه سنگ میزنن و فلان 

پس چرا ما چندتا ادم اینجوری داریم باهاشون ارتباط داریم؟

سلام عزیزم سعی کن جاهای که پوستت تیر یا روشن تر هست رو با کرم یک نواخت کنی البته درمان این بیماری هست اتفاقا من یه خانم خارجی رو دیدم که این مشکل رو داره و جزو مدلینگ های مشهور بود جذابیتش هم بخاطر این تضاد رنگی پوستش بود میدونم فکر میکنی در مورد این چیزا از بیرون دیگران صحبت میکنن و چون خودشون درگیرش نیستن ساده هست اما عزیزم منم حدود 8ساله که فقط با نامزدم بیرون رفتم اونم فقط عصرها تو ماشین یه پری خوردیم خیلی ناراحتم چون قبل زندگی شادی داشتم ولی الان فقط درگیر یه از خود گذشتگی مسخره شدم که بخاطر دوست داشتن بهترین روزای عمرم با غم گذشت منم دنبال راهیم که بتونم باز تنها برم بیرون کارای که دوست دارم کنم بیخیال همه 

سلام دوباره استارتر عزیزم من چند جا برات سوال کردم میگن با مزووایت میتونی رنگ پوستت رو یکدست کنی ومشکلی برای بیماری شما بوجود نمیاره نمیدونم کدوم شهر هستی اما داخل تهران کلنیک مروارید رو بهت پیشنهاد میکنم داخل شیرازم الی عزیز دلم ایشالا مشکلت حل بشه 🌹🌹

سلام عزیزدلم خوبی گلم حالت چطوره 

اول اینو بگم که اتفاقی وارد یکی از تاپیکات شدم و سری به تاپیکای دیگت هم زدم . عزیزدلم ما تو این دنیا یکبار زندگی میکنیم. پس روزاتو خودت قشنگ کن. باور کن مردم اگه بهترین آدمو هم ببینن بازم یه عیب و ایراد روش میذارن . پس یه گوشتو در کن یکیشو دروازه . از کارای شخصیت شروع کن خودت انجامشون بده کم کم خریداتو خودت برو نه کسی رو بفرستی . از کرم پودرایی با رنگ مناسب که پوشش بده لکه هارو استفاده کن که حس راحت تری داشته باشی یا ضدآفتابای رنگی متناسب با رنگی که پوشش بده . از پزشک طب سنتی خوب کمک بگیر . یه پیجی دیدم ebnesina2

تو اینستا سرچ کن میاد برو دایرکت مشکلتو بگو راهنمایی میکنن یا یه پیج دیگم دیدم dr.momtaz_skin_beauty

دایرکت بده مشکلتو بگو فکر کنم یه آگهی تو پیجشون دیدم درباره این مشکل

بازم خودت تحقیق کن و اگر دوست داشتی انجام بده 

منم چندتا لکه سوختگی شبیه ویتیلگو رو دستم دارم که جای سوختگی بود ولی رنگدانه هاش بر نگشت و هرکی میبینه میگه چیه و هی باید توضیح بدم پس درکت میکنم . هم به خاطر قد و وزنم که چاقم حرف میشنوم هم اینم اگه کسی ببینه

ولی باور کن مهم فقط خودتی . خودت به خودت حس خوب بده کارایی که دوست داری بکن بدون هیچ خجالتی کلاسایی که دوست داری برو . یه هنر یاد بگیر و بخشی از روزو بهش اختصاص بده حتی واسه درآمدزایی هم خوبه . همه چی به خود آدم برمیگرده اگر جوری رفتار کنی که برات مهم نیست کسی هم نمیتونه زیاد اذیتت کنه . زندگی برای هر کسی یجور مشکل درست میکنه . این ما هستیم که میتونیم شرایطمونو بهتر کنیم . امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته دوست عزیزم❤