2777
2789
عنوان

عکس گل هام+📸🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 7421 بازدید | 196 پست
عزیزم تحقیق کن با توجه به منطقه ات 

باشه گلم ممنون

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوما عزیزم. عکس اول حسن یوسف که رگه بنفش داره. اون یکی قاشقی. دومی پوتوس. آخری هم یوکا

چقدر خوبن

چه چیزایی میریزی که انقدر رشد میکنن؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
بلندتر بود قلم زدم ازش 😍

اخیی

چند وقته داری چقدر آب میدی؟

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
پتوست رو سوال کردم فک کنم چون عکسه ریپلای نشد

پوتوس رو هروق خاکش خشک شه آب میدم جلوی پنجره س. با اسپری غبارپاشی هم کن آب بپاش روش. کودم بهار میزنم 

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
پوتوس رو هروق خاکش خشک شه آب میدم جلوی پنجره س. با اسپری غبارپاشی هم کن آب بپاش روش. کودم بهار میزنم ...

باشه گلم چ کودی میدی اسمش چیه و توبهار چنبار کود میدی؟

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
اخیی چند وقته داری چقدر آب میدی؟

اینو تقریبا سه ساله ک دارم خیلی ازش قلم زدم یه مدت آویزونش کرده بودم با مکرومه 😃دخترم میکشید ترسیدم گلدون و رو سر خودش بندازه . همینا ک گفتم وقتی میبینم خاکش داره خشک میشه آب میدم. هروزم آب اسپری میکنم رو برگاش جلو نورم هست

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
پوتوس رو هروق خاکش خشک شه آب میدم جلوی پنجره س. با اسپری غبارپاشی هم کن آب بپاش روش. کودم بهار میزنم ...

عزیزم میدونی اسم این گل چیه؟

اینو تقریبا سه ساله ک دارم خیلی ازش قلم زدم یه مدت آویزونش کرده بودم با مکرومه 😃دخترم میکشید ترسیدم ...

عزیزممم 

اینا بلند میشن سنگینی نمیکنن بشکنن که چون من پتوسم آویزونه از پله

باشه گلم چ کودی میدی اسمش چیه و توبهار چنبار کود میدی؟

یبار عزیزم . فرقی نمیکنه اسم کود رو نمیدونم شوهرم میگیره گاهی هم خواهرم. ولی وقتی میخره میگم بگو یه کود میخوام واس همه گلا خوب باشه میخره میاره😃 

عزیزممم  اینا بلند میشن سنگینی نمیکنن بشکنن که چون من پتوسم آویزونه از پله

شیطونه خیلی دخترم ترسیدم خوده گلدون و بندازه 😂

یبار عزیزم . فرقی نمیکنه اسم کود رو نمیدونم شوهرم میگیره گاهی هم خواهرم. ولی وقتی میخره میگم بگو یه ...

ممنونم گلم،درمورد گل و گیاها اطلاعات داری بتونم گاهی ازت بپرسم؟چون خیلی علاقه دارم اما زیاد خراب میشن 

البته اگر دوست داری 😘

نازن دلت همیشه سرسبز و شاد

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!
نازن دلت همیشه سرسبز و شاد

مرسییی گلی💋