دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
پوتوس رو هروق خاکش خشک شه آب میدم جلوی پنجره س. با اسپری غبارپاشی هم کن آب بپاش روش. کودم بهار میزنم ...
باشه گلم چ کودی میدی اسمش چیه و توبهار چنبار کود میدی؟
دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با 🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
اینو تقریبا سه ساله ک دارم خیلی ازش قلم زدم یه مدت آویزونش کرده بودم با مکرومه 😃دخترم میکشید ترسیدم گلدون و رو سر خودش بندازه . همینا ک گفتم وقتی میبینم خاکش داره خشک میشه آب میدم. هروزم آب اسپری میکنم رو برگاش جلو نورم هست
شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
یبار عزیزم . فرقی نمیکنه اسم کود رو نمیدونم شوهرم میگیره گاهی هم خواهرم. ولی وقتی میخره میگم بگو یه ...
ممنونم گلم،درمورد گل و گیاها اطلاعات داری بتونم گاهی ازت بپرسم؟چون خیلی علاقه دارم اما زیاد خراب میشن
البته اگر دوست داری 😘
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!