00hj00 مدیر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8286 عنوان عکس گل هام+📸🦋 | مشاهده متن کامل بحث + 7420 بازدید | 196 پست اول بگم اسم هاشون و نمیدونم لطفا بهم بگیداولی اسم رو نمیدونم اما کوچولو بود الان خیلی بزرگ شده به نظرتون انتقال بدم به یه گلدون دیگه؟ ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad" 1401/01/05 | 21:27 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
00hj00 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8286 آره نور غیر مستقیم و اینا بیشتر مادرم مراقبت میکنه قیمتشم نمیدونم اون میخره 😅😅 اها عزیزم مرسی ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
گل_پریااا عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2418 واقعا مثلا جی من فک میکردم راحت رشد کنن ن مراقبت میخواد لوسه خییلی. من سه تاگلدون داشتم ازش بزرگ. یکیشو نگه داشتم شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
00hj00 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8286 ن مراقبت میخواد لوسه خییلی. من سه تاگلدون داشتم ازش بزرگ. یکیشو نگه داشتم پس کار من نیست متاسفانه حیفه گل و نابود کنم ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
گل_پریااا عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2418 نور میخوان یا هوای بیرون و ؟🥲 هوای بیرون و نور. کلا گل آپارتمانی حساب نمیشه. سانسوریا . و یوکا وبهترینش پوتوس واس آپارتمان. قاشقی ام خیلی مقاومه من دارم شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
گل_پریااا عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2418 پس کار من نیست متاسفانه حیفه گل و نابود کنم اره من گل مقاوم دوس دارم 😃 شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
گل_پریااا عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2418 مرسی از تاپیک خوبت برم شوهرم اومدشامشو بدم شب بخیر شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
00hj00 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8286 مرسی از تاپیک خوبت برم شوهرم اومدشامشو بدم شب بخیر مممنون از کمک شما منم رفتم شام بخورم اومدم💜 ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
00hj00 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8286 حال نداشتم پاشم😄 سلام خوبی عزیزم؟ببین این گله رو میدونی چیه تازه داره جون میگیره ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
سهامعدالت عضویت: 1400/12/21 تعداد پست: 439 سلام خوبی عزیزم؟ ببین این گله رو میدونی چیه تازه داره جون میگیره سلام عزیز فکرکنم گل قاشقیه ...پیرومیام میگن این سبزشه ابلقم داره رکم وازسیاست ودروغ بیزارم 💙
00hj00 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8286 سلام عزیز فکرکنم گل قاشقیه ...پیرومیام میگن این سبزشه ابلقم داره اهاا عزیزم مرسی ازت ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
00hj00 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8286 هوای بیرون و نور. کلا گل آپارتمانی حساب نمیشه. سانسوریا . و یوکا وبهترینش پوتوس واس آپارتمان. قاشقی ... سلام خوبی عزیزم؟ببین این گل سنسوریا ی من که گفتید پاکوتاه هستش،انگار خیلی گنده نمیشه ولی اضافه میکنه همینجوری ینی بزرگ تر از این نمیشه؟؟ ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
00hj00 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8286 هوای بیرون و نور. کلا گل آپارتمانی حساب نمیشه. سانسوریا . و یوکا وبهترینش پوتوس واس آپارتمان. قاشقی ... اینه ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
گل_پریااا عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2418 اینه سلام عزیزم. من سانسوریا دارم ولی این مدلی نیست. فقط میدونم ک زیاد نباید بهش آب بدی . شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
00hj00 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/18 تعداد پست: 8286 سلام عزیزم. من سانسوریا دارم ولی این مدلی نیست. فقط میدونم ک زیاد نباید بهش آب بدی . مرسی گلمنه هفته ای یه بار میدم و سنسوریا ی من پاکوتاه هستش ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته.. هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱 "En la búsqueda de la verdad"
گل_پریااا عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2418 مرسی گلم نه هفته ای یه بار میدم و سنسوریا ی من پاکوتاه هستش فدات عزیزم شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄