2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل گفتی

جدیدا هم یه گروه رو اجیر میکنن تو مجازی که فکر و فرهنگ مردم رو تغییر بدن همینا که میگن بکارت وجود نداره😑 بعد پزشک قانونی از رو چی تشخیص میده که طرف با رابطه بوده یا جسمی دیگه😐البته این مواقع با علم مخالفن😄 البته تا دو سه روز میتونن متوجه بشن که متجاوز کیه وگرنه تا ابد قابل تشخیصه که بکارت داره یا نداره

جدیدا هم یه گروه رو اجیر میکنن تو مجازی که فکر و فرهنگ مردم رو تغییر بدن همینا که میگن بکارت وجود ند ...

دقیقا دقیقا حتی تو همون جامعه ای که خیلی سنگشو به سینه میزنن پرده بکارت رو قبول دارن ولی اینا ندارن فقط میخوان کاری کنن دخترا راحت برن بخوابن سقطم کردن مهم نیست از حقوق زنه

اخه احمقا یکی دیگه عشق و حالشو میکنه شما باید خطر سقط رو به جون بخرین از حقوق خودتون هم میدونین

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
دقیقا دقیقا حتی تو همون جامعه ای که خیلی سنگشو به سینه میزنن پرده بکارت رو قبول دارن ولی اینا ندارن ...

طرف همه چیشو از دست داده و اسم دختر دم دستی روشه میخواد همه جامعه مثه خودش باشن تا راحتتر زندگی کنه!

طرف همه چیشو از دست داده و اسم دختر دم دستی روشه میخواد همه جامعه مثه خودش باشن تا راحتتر زندگی کنه!

امضات مریوط به یه کاربری هست که من چندوقتیه اینحا نمیبینمش خیلیم ادعاش میشد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اره خودشه،چند بار ترکیده ولی باز با همون اسم با کمی تغییر میاد

اره میدونم خیلی ادعای باکلاسیشم میشه اصلا هم زرتشت نیست مثلا اسلام براشون عاره میگن زرتشتیم

جدیدا هم یه گروه رو اجیر میکنن تو مجازی که فکر و فرهنگ مردم رو تغییر بدن همینا که میگن بکارت وجود ند ...

عزیز دلم با تیکه ای از لباس، ملافه، یا چیزی از فرد متجاوزگر دی ان ای اون تا سال ها فکر کنم دقیق ترش ۱۵ سال میمونه حتی اگه بشورنش. این یه بحث گسترده داره و ژنتیکی برسی میکنن ولی بهترین اقدام در صورت تجاوز خوده روز تجاوزه اون موقع تشخیصش راحت تره. پرده بکارت هم خاصیت ارتجاعی داره اینو متخصصین دانشگاه کالیفرنیا ثابتش کرده بود.

اره میدونم خیلی ادعای باکلاسیشم میشه اصلا هم زرتشت نیست مثلا اسلام براشون عاره میگن زرتشتیم

همون بهتر که یکی مثه اون خودشو مسلمون ندونه، کامنتای زشت و س ک س ی ازش دیدم که برا خودش عادیه، هی میترکه هی میاد باز