kiaannaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5942 عنوان بچه با رلم... 270 بازدید | 18 پست با رلم قهر کردم بعد بلاکش کردم مقصر هم خودن بودم فکر میکنم...و ما ی گروهی داریم با بقیهی بچه ها تو گپ گفت سین نمیکنی دیگ؟ دیگه پیام نده و فلان فکر کنم نمیدونست ک بلاکه الان دو سه روزی هست باهم حرف نزدیم چع کنم؟پیام بدم زنگ بزنم یا چی “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖 1401/01/04 | 17:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98979 هیچی وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
asaljuni عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 4452 اگ تقصير خودت بوده بلاك در بيار ي استيكر لوس بفرس خدایا …در جستوجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده ايخسته ام مکن ش
kiaannaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5942 اگ تقصير خودت بوده بلاك در بيار ي استيكر لوس بفرس دیشب ک اینجوری گفت از بلاک درش اوردم “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖
kiaannaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5942 چرا بلاکش کردی درش بیار شاید اصلا خودش بیاد حرف بزنه یاهات درش اوردم چیزی نگفته🥲😐 “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖
رانندگی1a عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1003 بسته همون از بلاک در اوردی نمیخواد چیزی بگی وایسا خودش بیاد نیومدم بع درک
kiaannaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5942 :/اسگل نباش از بلاک در بیار فقد خودتو کوچیک نکنیا خودمم دوست دارم اون خودش بیاد پیام بده نمیخوام بزنگمولی دلم میگ برو زنگ بزن مغزم میگه نهمیترسم زور دلم زیادی کنه ها😂🙄 “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖
mooobin عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 218 درش اوردم چیزی نگفته🥲😐 تو پیام بده بهش ببین چی میگه اگه میگی مقصر بودی
kiaannaa مدیر استارتر عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 5942 و اگه به حرف دلم گوش کنم مطمئنم ک پشیمون میشم “کتاب،دوست واقعی پنهان ماست”🪴📖
asaljuni عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 4452 دیشب ک اینجوری گفت از بلاک درش اوردم نميدونه ك بلاكه ي چي بفرس خدایا …در جستوجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده ايخسته ام مکن ش
asaljuni عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 4452 يا استوري بذار ببينه خدایا …در جستوجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده ايخسته ام مکن ش