در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
سلام من تازه واردم اما بحثهاتونو از قبل دنبال میکردم!! امروز رفتم مطب سجادیان خوب بود با خودش که کلی حال کردم بینیمم با اینکه تقریبا گوشتی بود اما گفت خوب میشه و یدم نمیاد عملش کنم !! خیلی تاکید کردم که تیغه بینی می خوام کاملا معلوم باشه و گفت چون بینیم منظم هستش تمام سعیشو میکنه که دربیاره واسم و احتمال زیادم در میاد!! اما گفت من بینی شمارو بجز طبیعی جوره دیگه ای عمل نمی کنم!! یعنی اصلا قوص نمیده ؟ بازم برم مطبش نمونه ببینم ؟ و اینکه وجدانا کسی کار بد دیده ازش ؟
سلامتی تویی که کم بودی...
کم موندی اماعمیق بودی...
سلامتی تویی که خوش نیستی بی من...
کمم بی تو.. تنهام بی تو...
سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. .
سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری...
سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه
ازت دورباشم...
ققنوس جان چرا؟ ببخشیدا ولی دیونگیه که آدم تمام مراحل عمل زیبایی رو باهمه سختی هاش بگذرونه ولی بینیش رو عمل نکنه و اینکه دکتر برای اصلاح انحراف نیاز داره به سری تغییرات انجام بده مثل همون غضروف گذاشتن و ... اگه زیبایی عمل نکنه بعدا ممکنه فرم بدی بگیره
دنی جان من باهاش عمل کردم حرف گوش کن هست بسپری به خودش البته ضرر نمیکنی
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
سولماز جان من ازش کار زیاد دیدم به جز یه مورد که هیچ وقت نفهمیدم چرا اونجوری بود و البته خود دکتر درستش کرد بقیه شون به نظر من خوب بودن خوب شاید بینی تون پتانسیل قوس یا کلا به بینی ظریف رو نداره
اگر بینی دو چشمتون پر باشه نمی تونه قوس بده چون اگه قوس بده بینی کوتاه میشه
خدایا ممنونم که بهترین ها رو برام رقم زدی! تا آخرش همراهمون باش
بچه ها سلام من میخوام ترمیم کنم بینیم رو و گوشتیه . چهارشنبه دارم میام تهران ویزیت شم پیش سجادیان و توسلی . میخوام وقت عمل هم بگیرم همون موقع . لطفا چیزی از این دو تا دکتر میدونید دریغ نکنید . ممنون میشم .
سلام نازی جون از مطب سامی برامون بگو چطور بود عزیزم؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام خانمها. من برای دیروز مثلا وقت عمل داشتم. کرج پیش دکتر کامران اکرمی.. من زیاد مشکل عمل زیبایی نداشتم. و اولین بار برای بدی تنفسم رفتم پیشش که بم گفت خیلی انحرا شدیدی داری و بعلاوه پلیپ هم داری حتما باید عمل شی و گفت اگه بخوای زیبایی هم عملت میکنم که من جون تدریس میکنم بش گفتم بین دو ترم میام برا عمل. که بین دو ترم رفتم وقت بگیرم ازم بیعانه گرفت و چون برادر شوهرمو میدونست رادیولوژیسته گفت بگو فقط برات گزارش بنویسه نرو اشعه بخور. ولی برادر همسرم که معاینم کرد گفت به نظر نمیاد انحراف یا پلیپ داشته باشی و سی تی اسکن دادم که اصلا پلیپ و انحراف نداشتم!!! خیلی تعجب کردم که اکرمی چرا اینو گفته!!! برادر همسرم گفت اگه میخوای زیبایی انجام بدی برو بگو که تیغتو دست نزنه چون خراب میشه ولی من خیلی از اینکه فقط عمل کنه و هزینه عمل رو ازم بگیره بیخودی بم گفت که انحراف شدید و پلیپ داری بدم اومد. برا همین رفتم گفتم من مشکل تنفسیم اینایی نیست که شما گفتید. اونم عصبانی شد و مثل عربده کشها شرو کرد داد و بیداد که همسرم گفت اصلا بحث سر بیعانه نیست چطور میشه وقتی یه نفر نیازی به عمل نداره بیای بگی که باید عمل کنی؟؟؟ خلاصه بیعانه رو نداد و ماهم اصرار نکردیم ولی خدا رو شکر که نرفتم پیشش برا عمل چون ایشون بنده پول تشریف دارن نه بنده خدا
خوش باش...که هرکه راز داند... داند که خوشی،خوشی کشاند😊😊😊😊
سلام نادیه جان نادریان 5 تومن بابت انحراف ازت می خواد؟؟؟ اونوقت هزینه عملش رو کلا چند گفته بهت؟؟
منم چند تا دکتری که رفتم یکشون گفت یه انحراف خیلی جزئی داری .... ولی دوتای دیگه گفتن انحراف داری و یکی دیگه هم گفت باید عکس بگیری که معلوم شه ................ حالا چظوری می شه فهمید کی درست می گه؟
ققنوس یکی از دلائلی که بینی گوشتی به نظر می رسه دیده نشدن سوراخهای بینیه، اگه به عکسای حافظی دقت کنی سوراخهای بینی اصلا دیده نمی شن بعد عمل ، در صورتی که باید یه مقدار معلوم باشه البته من عاشق اینم که سوراخهای بینیم دیده نشه
بچه ها این و از 1جا کپی کردم . برخی از دکترا رو داره و خیلی ها رو ننوشته و نداره ... میذارم اینجا شاید به درد بخوره بعضی از اطلاعاتش : ________________________________________________________________________________________ دکتر حامد عباسی طبیعی کار مطب تهران : خیابان ولى عصر ، نرسیده به میدان تجریش، باغ فردوس ، نبش کوچه طوس، برج فردوس، طبقه نهم واحد ٥٣.TEL:22731912-22751827-22704352 برای نوبت دهی کرج باشماره٠٢٦٣٢٢١٦٣٩٧ تماس حاصل فرمایید http://www.biniclinic.com/ ********************************* نام: دکتر شهریار یحیوی تخصص: متخصص و جراح گوش،حلق،بینی، حنجره و جراح پلاستیک بینی و صورت دکتر معروف شده، چه سبکی عمل می کنه؟ فانتزی و نیمه فانتزی. بینی قوس دار توضیحات بیشتر: معروفه روز 8 تا عمل میکنه! چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ استخوانی و گوشتی کل هزینه عمل: 6.100 آدرس: تهران، ونک، خیابان ملاصدرا، بعد از چهار راه شیخ بهایی، جنب برج ونوس، پلاک 212، طبقه دوم، واحد 8 تلفن: 88210033 ، 88210010 ، 88213653 پذیرش: روزهای زوج از ساعت 16 تا 20 حق ویزیت مشاوره: 25000 آدرس سایت: http://www.dr-yahyavi.com/ *********************************** نام: دکتر مهرداد نادریان تخصص: متخصص گوش ، حلق و بینی و جراحی سر و گردن و جراح زیبایی بینی و صورت معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی(البته عملی بودن بینی مشخص می شود)، نیمه فانتزی، فانتزی توضیحات بیشتر: قیمت دادنش روال مشخصی نداره . اخلاق دکتر عالیه ، تامپون نمیذاره . روز ۵ ام یه سری از بخیه ها رو میکشن روز ۸ ام ۹ ام اسپلینت رو برمیدارن. کل هزینه عمل: دستمزدش از ۵ شروع میشه - هزینه کلینیک 560 هزار - هزینه بیمارستان 800 آدرس: تهران، خیابان پاسداران، نبش بوستان یکم، پلاک 207، واحد9 تلفن: 22886071 ، 22886072 پذیرش : شنبه و دوشنبه ( مشاوره) نمونه کار ( چهارشنبه) حق ویزیت : ٢٥٠٠٠ تومان آدرس سایت: http://www.dr-naderian.com/ ************************************* نام: دکتر شاهین فتح سامی تخصص: متخصص گوش و حلق و بینی معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی(البته عملی بودن بینی مشخص می شود)، نیمه فانتزی، فانتزی چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ گوشتی، استخوانی کل هزینه عمل: 7/5 به بالا آدرس: تهران، خیابان ولیعصر ، بالاتر از باغ فردوس نبش طوس، پلاک 1777 ، مجتمع فردوس طبقه 9 واحد 52 تلفن: 22725171 ، 22725195 و 09128178895 پذیرش: یکشنبه و سه شنبه ( مشاوره) نمونه کار ( دوشنبه) حق ویزیت مشاوره: ٢٠٠٠٠ تومان آدرس سایت: http://www.dr-sami.com/ ********************************* نام : دکتر کوروش یزدانفر تخصص: متخصص گوش ، حلق و بینی دکتر معروف شده، چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی توضیحات بیشتر: نوک بینی رو تیز نمیکنه! گرد میکنه. یک هفته گچ، یک هفته چسب. اخلاقش ماهه! چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ کل هزینه عمل: 7 به بالا ادرس: میدان فاطمی - میدان گل ها - ساختمان پزشکان ویدا تلفن: 88637256 پذیرش : شنبه تا سه شنبه از ساعت ٥ تا ٨ حق ویزیت مشاوره:رایگان آدرس سایت: نداره ******************************** نام: دکتر هومن فرهنگ مجد تخصص: جراح و متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک بینی و جراح آندوسکوپی سینوس معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی کاره. اگه ازش بخوای یکم نیمه فانتزی! چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ استخوانی کل هزینه عمل: 3200 تا 3700 + 580 کلینیک = 3.800 تا 4.300 آدرس: تهران، خیابان مطهری، بین جم و مدرس، شماره 270، ساختمان شکوفه ، طبقه اول، واحد5 تلفن: 88321345 ، 88321346 و 09353335033 پذیرش: روزهای زوج 16 تا 19 حق ویزیت مشاوره: رایگان آدرس سایت: http://www.dr-farhang.com/ , http://www.nosejob.ir/ ************************************ نام: دکتر امیر سجادیان تخصص: متخصص گوش و حلق و بینی و تخصص جراحی زیبایی دکتر معروف شده، چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی، نیمه فانتزی توضیحات بیشتر: نمونه هاش تو مطب از تو سایت خیلی بهترند. چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ گوشتی. استخوانی رو هم خوب عمل میکنه. کل هزینه عمل: 3.500 آدرس: تهران، سعادت آباد، میدان کاج، ابتدای سرو غربی، ساختمان پزشکان سینا، واحد 3 کرج، بین چهارراه طالقانی و میدان شهدا، روبروی پارکینگ شبانه روزی شاهین، برج شاه کرم، طبقه 9، واحد 9.3 فردیس، فلکه دوم، خیابان 15 غربی جدید، مجتمع تخصصی پارسیان، طبقه 3 تلفن: 09395978418 ، مطب فردیس 02636559139 پذیرش: تهران شنبه و چهارشنبه 16 تا 20 حق ویزیت مشاوره: 25000 آدرس سایت: http://www.dramirsajadian.com/ ***************************************** نام: دکتر کامیابی معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ فانتزی و نیمه فانتزی چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ کل هزینه عمل: 4.700 آدرس: جردن، بالاتر از چهار راه جهان کودک، ضلع شمالی پارک خشایار، کوچه والی نژاد، برج افرا، طبقه 6 ، واحد 669 تلفن: 88882606 / پذیرش: از ساعت 16 تا 19 حق ویزیت مشاوره: رایگان آدرس سایت: نداره ************************************** دکتر کلانتر هرمزی سبک عمل: فوق طبیعی. ویزیت 25300 هزینه عمل 6 میلیون اخلاق: خیلی خوش اخلاق، مومن و خاکی قبل از اینه خودش ویزیت کنه یک خانم دکتر دیگه ویزیت میکنه و آزمایش مینویسه و تشکیل پرونده میده که هزینه ایشون هم 7000 تومن سر بینی هم اوایل که عمل کردین خیلی بالاست که تو چند ماه کاملا میاد پایین و جای نگرانی نیست. آدرس مطب:کنار متروی شریعتی،ساختمان پزشکان نیکان طبقه ********************************** نام: دکتر میترا علامه تخصص: متخصص گوش و گلو و بینی و جراحی سر و گردن معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ فانتزی کاره با تیغه های ظریف چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ گوشتی، استخوانی کل هزینه عمل: 5.500 آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ونک، خیابان 14، ساختمان سینوهه، طبقه 3 تهران - منطقه 20 - فداییان اسلام - بیمارستان فیروزآبادی ونک-ادرسش گاندی _خیابان 9 _ساختمان سینوهه طبقه 7. تلفن: 88884721 ، (021) 44079131~41 (021) 55902064~9 پذیرش: روزهاى زوج صبحها9تا2بعدازظهر حق ویزیت مشاوره:30000 تومان وبعد از عمل 15000تومان آدرس سایت: www.mitraallameh.javanblog.com ************************************* نام: دکتر محمد حسن عامری تخصص: متخصص گوش، حلق و بینی معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی توضیحات بیشتر: دکتر ادم بسیار مودب - آروم. تامپون نمی زاره.6 هفته باید چسب بزنی که دستیارش عوض می کنه و اگر مشکلی پیش آمد دکتر ویزیت می کنه. کل هزینه عمل: هزینه عمل 4850000+ 550000 هزینه کلینیک یا 1500000 هزینه بیمارستان آدرس: تهران، چهارراه پاسداران، خیابان دولت، حد فاصل اختیاریه و دیباجی، ساختمان پزشکان 450 غربی تلفن: 22583291 ، 22594585 پذیرش: همه روزه به غیر از پنجشنبه و ایام تعطیل از ساعت 17 تا 20 حق ویزیت مشاوره: 25000 آدرس سایت: http://www.dr-ameri.com/ ********************************* نام: دکتر عارف تخصص: فوق تخصص جراح پلاستیک و زیبایی معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ فانتزی و نیمه فانتزی آدرس: تهران، خیابان جردن، بالاتر از میرداماد، نبش کوچه سرو، روبرو داروخانه آلفا، ساختما شماره 1، واحد 6 همچنین: تهران، آزادی، به طرف انقلاب، نبش حبیب الله تلفن: 88784447 ، 88655908 همچنین 66064038 حق ویزیت مشاوره: رایگان آدرس سایت: dr-aref.blogfa.com ***************************** نام: دکتر محمد صادقی معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی توضیحات بیشتر: مراجعه کننده آقا زیاد داره چه نوع بینی هایی رو بهتر عمل میکنه؟ استخوانی کل هزینه عمل: 6 به بالا آدرس: تهران، خیابان شهرک غرب - بلوار فرحزادی - پایینتر از بلوار دریا - کوچه بوستان دوم شرقی - پلاک ٦ واحد ٥ تلفن : ٨٨٠٩٧١٤٩- ٨٨٥٨٠٩٤٥ پذیرش:یکشنبه و چهار شنبه ساعت 16 تا 19:30 آدرس سایت: نداره ****************************** نام: دکتر محمد بلاجی تخصص: متخصص گوش و حلق و بینی و جراح پلاستیک بینی و صورت معروف شده چه سبکی عمل می کنه؟ طبیعی توضیحات بیشتر: میگن سایز بینی رو بسته به صورت و جثه در میاره! همچنین کارای سایت خیلی قدیمیه کل هزینه عمل: 7.00 آدرس: تهران، میدان ونک، ضلع شمال شرقی میدان ونک.ابتدای کوچه صانعی پلاک41.مرکز جراحی فک وصورت ایران، طبقه2 تلفن: 88665394 – 88874105 پذیرش: 17 الی 20 هر روز بجز دوشنبه ها و پنجشنبه ها ، خود دکتر 5 به بعد در مطب تشریف دارن حق ویزیت مشاوره: 20000 تومان فقط بار اول بقیه رایگان آدرس سایت: dr-mbalaji.com