2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163091 بازدید | 66740 پست
Beauty star
من یکاره فاجعه از حسنانی دیدم که دوبارم با خودش ترمیم کرده بود و تقریبا دیگه چیزی به اسم بینی رو صورتش نداشت.
از خییییییبیلی هام شنیدم که ناراضی بودن.من خودم باهاش ویزیت شدم جالب نبود.بهم 4200 قیمت داد
از دل همه را تکانده ام الا تو ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

,واییییییییییییییی بچه ها من امروز رفتم دوباره سجادیان............خیلی دودل شدممممممممممممم.......نمونه های خیلی عالی دیدم امروزززززززززززززززز..........اصلا شبیه کارای سایتش نبودن................چی کار کنم؟

مائده من چهارشنبه باهات میاممممممممممممممممم
مینا مدلایی که من دیدم نسبت به صورتشون که ظریف بود بینی های خیلی ظریفی براشون درآورده بود. با تیغه ی باریک و نوک بینی بین گرد و تیز. فرم دار بود نوک بینیاشون.بینیا هم زاویه دار بود.من اصلا نا متقارنی ندیدم بینشون مینا. یه قوس ملایم داشتن و خیلی کم سربالا.یچیزی بین طبیعی و نیمه فانتزی بودن.من بیشتر از اینکه تا این حد به صورتشون میومد خوشم اومد.ولی یکی که اومده بود گچشو برداره وقتی چسب زد حس کردم بینیش خیییلی بزرگه.
مینا دکتر به من گفت من همه تلاشمو میکنم که با عمل بینی اجزای دیگه صورتت قشنگتر بشه
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
یه ربع رفتم 5 تا نمونه دیدم..............عالی...........قرینه.........البته خیلی گوشتی نبود قبلشون.........3 تاشون پره هاشونم باز نکرده بود.......فکر کن دوهفته بعد از عمل خیلی ورمشون کم بود خیلیییییییییییییییییییی.......دوتایی که پره هاشون رو باز کرده بود نیمه فانتزی بودن و ظریف........البته یکیشون جای بخیه هاش مونده بوددددددددددد..........البته دوهفته بعد از عمل