2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5182184 بازدید | 66763 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام مطب دکتر رجایی کجاستمن بیمارستان نیکان هرچی تماس میگیرم میگن اینجا فقط عمل میکنن ایشون مطبشون ب ...

سلام عزیزم من زودتر میخواستم جواب بدم ولی به خاطر اتفاقاتی که برای نت افتاده بود نشد. الان مجدد اینجا رو چک کردم یادم اومد میخواستم براتون پیام بذارم

این آدرس دکتر رجاییه

آدرس مطب: میدان اقدسیه محله اراج،خ ۲۲بهمن،روبروي پارکنیگ،کلینیک بیمارستان نیکان،نیم طبقه، واحد ۱۱۲ و ۱۱۳.

من به تلگرام این شماره پارسال پیام دادم جواب دادن

989129172721

دکتر رجایی زیاد ایران نیست واسه همین باید خیلی پیگیر باشید تا بتونید وقت بگیرید.

شرح مطب‌گردی (به دلیل به هم‌ ریختن صفحات تاپیک با اضافه شدن مطالب جدید، تاریخ نوشتن مطب گردی‌ها در نی نی سایت ذکر شده تا مطالب در طول زمان راحت تر پیدا شوند): دکتر میرمحمد مجلسی (1404/04/3۰- 13:33)؛ دکتر جواد یزدانی (1404/04/30- 14:01)؛ دکتر احمدرضا (عرفان) رجایی (1404/04/30- 14:21)؛ دکتر علی زینلی (1404/05/01- 02:16)

من رفتم مطب بشارت زاده ۴۰-۵۰ نفر جدا میکنن میبرن داخل یک اتاقی یه نگاه میکنه دونه میگه عمل میکنم عمل نمیکنم چیزی که من متوجه سدم فقط دخترای سن پایین با جنس پوست نازک و صاف و بینی استخوانی و چهره ای که اهل آرایش و پیرایش باشه فقط قبول میکنه ، مال منو یه نگاه کرد گفت کار من نیست چون باید مثلا ۱۷-۱۸ سالگی میومدی برلی عمل الان دیگه وقتش نیست 😐

من رفتم مطب بشارت زاده ۴۰-۵۰ نفر جدا میکنن میبرن داخل یک اتاقی یه نگاه میکنه دونه میگه عمل میکنم عمل ...

به نظرم واقعا یه حکمتی داشت که با بشارتی عمل نسدم خیلی خودخواه و مغروره همون اول توی مطب بین اون ۴۰ نفر ۵۰ نفری که با هم میبره توی اتاق گفت اون چیزای که توی پیجم میبینید نمونه های تاپ و خاصم هست اصلا نباید توقع چنین بینی زیبایی از من داشته باشین، اونا امضای کارمه

بچها دکتر هاشم شمشادی خوبه؟ کسی هست ک پیشش عمل کرده ؟

من ۷سال جراحی کردم افتضضضضاح دوسال بعدش ترمیم کرد بعد ۱ماه توو مطبش بی حسی زد گندش و جمع کنه نتونست

مشکل تنفسی دارم ظاهر داغون پیش هردکتری رفتم بالای ۲۰۰میخواد جراحی کنه میگن واقعا دکتر بوده ک عمل کرده ،دراون حد بی علم و دانش ولی متاسفانه بهش میگن پروفسور