2821
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5154767 بازدید | 66723 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

درود بر همگیقبل از بیان تجربیاتم خواستم از تمام کسانیکه صادقانه تجربیاتشونو به اشتراک میزان تشکر کنم ...

درود بر همگی ، 

من خواستم تجربمو از سرچ ت گروه iran.rhinoplasty به اشتراک بزارم که خدای نکرده مدیون کسی نشم، با ادمین اون گروه چت کردم و عکس بینیمو فرستادم و گفتم با توجه به بینی گوشتی و غضروفی چند تا دکتر خبوب معرفی کنن که هیچکدوم از دکترایی که خودم اینجا معرفی کردمو پیشنهاد ندادن و ایشون دکتر مهدی محمودی، دکتر وقردوست و دکتر امید ابراهیمی رو پیشنهاد دادن. کاراشونو تو پیجشون نگاه کردم هر سه تاشون طبیعی کارن و در حال حاضر میخوام باهاشون مشاوره آنلاین بشم و اگه به نتیجه رسیدم حضوری هم برم

سلام وقت بخیر بچه ها من میخوام عمل بینی انجام بدم از بین این سه تا دکتر نمیدونم کدومشون خوبه و سخته برام تا مطبشون برم کدوم دکتر از بین این سه ناراضی کمتر داره؟ ؟

دکتر کوچیک زاده

دکتر علی حسنی

دکتر هادی حسینی نسب

من مشهد هستم میخوام با جلائیان وقت بگیرم، میشه نظرتون رو بگین کسایی که عمل کردن با ایشون راضی هستن؟

چقدر هزینه از اون میگیره؟

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

2825
2823
2791
2779
2792