2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5160638 بازدید | 66733 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

38 تومن دکتریک و نهصد کلنیکچهارصد عکس اتلیه همون کلنیکپونصد هزار دا وهای بعد عملو چون بالای چهل سال ...

عزیزم امیدوارم حالت خوب باشه منم بالای چهل هستم خواسستم بدونم هنوز از عملت با دکتر محی راضی هستی؟

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

بله، اولا که ایشون اجازه نمیدن تو مطب بشینی و کاراشونو از نزدیک ببینی، من با سماجت دوبار رفتم کاراشو ...

اسم درکرده شهرجردی ولی به شدت خرابکاره 

به شدت خرابکاره

بله میدونم شدیدا خرابکاره حالم از این ادمایی که واسه دکترای دوزاری تبلیغ فیک میذارن واقعا بهم میخوره به ادم چطور میتونه شرفش رو بفروشه

بله میدونم شدیدا خرابکاره حالم از این ادمایی که واسه دکترای دوزاری تبلیغ فیک میذارن واقعا بهم میخوره ...

خب این آدما به خاطر چندرغاز پولی که بابت تبلیغ میگیرن چشمشون رو روی شرافتشون میبندن متاسفانه

من شهریور ۱۴۰۰ پیش تقوی عمل کردم اون زمان خواستم خیلی طبیعی باشه

بینی خیلی پر رومی داشتم طوری که سه بار کورتون زدم هنوز هم سمت راستم ی برجستگی ورم داره ک داخل بینیم کاملا مول ی عدس برجسته حسش میکنم

مشکل تنفسی هیچ عنوان ندارم حتی بهتر از قبله تیغه بینیم بخاطر همین برجستگی پهن دیده میشه

برجستگیه مثل بیرون زدگی نیس ولی مثل ی حالت تحدب ایجاد کرده ک بینی پهن نشون میده 

در کل ۷۰درصد راضیم نسبت به بینی قبل عملم ولی خب این مورد وجود داره 

گفتم شاید کسی تجربه مشابه داشته باشه ک رفع بشه

دکتر گف ماساژ بده ک من خودم یکم کوتاهی میکنم