2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5160885 بازدید | 66733 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خسته نباشید

من پیش دکتر بیگ دلی تهران وقت دارم میخام ببینم چطور دکتری هستین و اخلاق و برخوردشون چطوره مطب ایشون نرفتم کار هام‌رو غیر حضوری انجام دادم فقط عکس مونده  چ سبکی رو خوب عمل میکنن 

ممنون میشم راهنمایی کنید 💐

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

سلام خسته نباشید ببخشید کسی از دکتر سامانی نارضایتی داشته که عمل کرده باشه و خوب نشده باشه یا مشکل تنفسی پیدا کرده باشه یا صداش عوض شده باشه من نمیدونم انتخابشون کنم یا نه این چیزها هم واقعا برام مهمه چون آواز میخونم میخوام دکتر خوبی انتخاب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستان کسی بوده بینیش گوشتی باشه و پیش دکتر خوانساری یا دکتر خرمی جراحی کرده باشه؟

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
دوست عزیز اینجا خانم و آقا فرق نداره هرسوالی دارید بپرسید اما خواهشن مدل سوال الانتون نپرسید!!! خا ...

سلام عزیزم میشه بگید نوع بینی تون چی بوده و پیش کدوم دکتر عمل کردید

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
کسی راجب فرشید محبوبی راد میدونه؟ واسه تابستون پیشش عمل دارم

عزیزم به بار من یه عکس وحشتناک از یه بینی دیدم که خیلی بد بود بعد خودشون گفتن بیمارشون مواد مصرف کرده بعد عمل به خاطر اونه😬 بعدم گفتن به خاطر شکایتایی که ازش شده دیگه ایران نمی تونه عمل کنه و رفته خارج ولی من اینا رو فقط شنیدم از صحتش اطلاع ندارم لطفا خودت بررسی کن واقعیت چی بوده یه وقت خدایی نکرده گرفتار نشی. یه نفرم یادمه تو گروه باهاش عمل کرد ۵ . ۶ سال پیش موقعی که من عمل کردم بود تقریبا اون راضی بود تقریبا فقط اولش یادمه گفت بخیه هام عفونت کرده که اونم به خیر گذشت اونموقع هم جو سایت خیای با محبوبی راد اکی نبود اما چون تصمیمشو گرفته بود باهاش عمل کرد

در کل اگر تصمیم به عمل با هر دکتری گرفتی قبلش کلی تحقیق کن