2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163043 بازدید | 66740 پست
جریان هئای خنک احساس میکنم ولی خیلی ابریزش دارم شما هم عطسه میزنی؟

من از اول اصلا ابریزش نداشتم اخه روزی سه تا قرص سرماخوردگی میخوردم خود دکتر برام نوشته بود همش خواب بودم ،عطسه هم نه زیاد نبود گاهی ولی الان که نزدیک یک ماه شده عطسه میکنم .فعلا نگرانم چرا یه سوراخ بینیم خوب هوا رد نمیشه 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان کسی پیش دکتر امیر حسین محمدی مفرد عمل کرده یا میدونه کارش چطوریه؟؟؟؟ من دونفر از دوستان عمل ک ...

آخ قربون دستت سوال منم هست 

کسی هست با دکتر امیرحسین محمدی مفرد عمل کرده باشه

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻

بچه ها درباره   دکتر حسام جهاندیده میخوام بگم 

من مطب گردی رفتم 

برخلاف اینکه توی پیج و سایت کاراش عالی بود 

داخل مطب افتضاح ترین بینی های ممکن رو دیدم 

اصلا خیلی جا خوردم 

یه ذره نمیرخ ها بد نبود ، ولی تمام رخ ها افتضاح بود 

سوراخای خیلی زشت 

همه بینی ها یک شکل بود

دستیار و منشی که بهترین کار دکتر بودن از همه بدتر بودن 

ظاهرا خیلی خوش اخلاق توی عکساشون به نظر میرسیدن 

ولی من اصلا از برخوردشون خوشم نیومد

به تاریخ عضویتم نگاه نکنید بنده از قدیمیای سایتم 😎 دیگه نام کاربری به ذهنم نرسید به شخصیت موردعلاقم تو هری پاتر پناه بردم 😂 قبول دارم پروفایل و نام کاربریم اصلا خانمانه نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید😂💕👻
بچه ها درباره   دکتر حسام جهاندیده میخوام بگم  من مطب گردی رفتم  برخلاف اینکه تو ...

واقعا؟ پس چرا انقدر سرشون شلوغ هست و به این راحتیا به کسی نوبت نمیدن؟

واقعا؟ پس چرا انقدر سرشون شلوغ هست و به این راحتیا به کسی نوبت نمیدن؟

منم بعد ۳ ماه بهم نوبت داد 

جهاندیده عکساش یه جوریه میگی به به جقدر تمیز و عالی بدون مشاوره برم عمل

اصلا اینقدر خورد تو ذوقم 

هنوز که هنوزه یادم میوفته میگم کاش پامو تو مطبش نمیزاشتم 

ببین اومده بود یه سبک خاص خفن مثلا درست کنه ولی افتضاح بودن 

تمام رخ به خاطر سوراخاشون خیلی زشت و بد بود

برای قیمت اصلا راه نمیاد میگه برو از منشی قیمت بگیر

ببین میگن دستیار و منشی بهترین نمونه کار دکتر اینقدر بینی دستیارشو کوچیک کرده بود فاصله بین بینی و لبش ۵ سانت پوست اضافه داشت 

خانما من ۲۵ روزه بینیم رو عمل کردم،از روز اول سوراخا تا به تا بود (از قبل هم تا به تا بود ولی معلوم نبود) و نوک بینیم به یه سمت کج دیده میشه، کسی مشکل مشابه من دیده؟من خیلی ناراحتم 😭😭😭😭 

ورم یکطرفه هست خیالت راحت تا سه ماه هیچی معلوم نیست

مرسی عزیزم❤️.اره بعضی روزا احساس میکنم یکم کجه بعضی وقتا نه و اینکه یه طرف بینیم ورمش بیشتره همونطور که گفتید 

دوسنان من تقریبا ۴ماهه جراحی کردم سمت راست نمیتونم بخوابم کیپ میشه همون طرف طبیعیه بهتر میشه یا نه هر چند که دماغم اصلا قشنگ نشده و دکتر تیغه دماغمو شکونده روزگارم سیاهه

سلام من دو هفته دیگه وقت عمل دارم یهو دیدم روبینیم جوش زیر پوستی در اومده سمت چپ بینیم باد کرده و سفت شده آیا کسی تجربه ای داشته چیکار کنم خوب بشه ؟ممکنه وقت عملم کنسل شه؟

سلام خانمهای عزیز 

من میخام پیش دکتر سامان عمل کنم بینیمو راستش اصلا مطب کردی نکردم 

از اطرافیانم پرس و‌جو کردم که دکتر حمیدرضا نوری و دکتر سامانو بهم معرفی کردن 

دکتر نوری  عکس فرستادم و منشی گفت بینیتو عمل نمیکنه دکتر و نتیجه مطلوب از دکتر نوری نمیگیری 

برای سامان عکس فرستادم گفت خیلی خوب میشه بینیت 

واقعا شرایط رفتن و گشتن دنبال دکتر ندارم 

لطفا اگر نظری دارید برام بنویسید و اینکه چه نکاتی مهمه و باید حتما به دکتر بگم 

بینی من گوشتی نیست و قوز نداره اما سوراخهای بینیم بزرگه و کلا خیلی کجه 

سلام بچه ها من دیگه کم کم دارم دیوانه میشم انقدر تحقیق کردم و اطلاعات جمع کردم فکر کنم بتونم خودم یه دماغ نیمه فانتزی رو جمعش کنم، و انقدر معلوماتم بالا رفته انتخاب خیلی‌ خیلی‌ مشکلتر شده. متاسفانه دماغ من خیلی‌ کجه ولی زیاد بزرگ نیست. دکتر صبا توسلی مد نظرم هست با دکتر محمدرضا بیگدلی احساس میکنم تو کجی تبهر خاصی دارن، در مورد این دو عزیز اطلاعی دارین؟ یا برای بینی کج کیو پیشنهاد میکنین. با تشکر 🙏