من با حسنانی وقت عمل دارم هفته پیش رفتم مطب نمونه ببینم یه خانمی بودن یک سال از عملشون گذشته بود عکس قبل عملشونو دیدم خودشون از مدل بینیشون بسیار رضایت داشتن با این که بینی پر کاری نبودن ولی من مدلشون دوست نداشتم بقیه نمونه ها یک هفته از عملشون گذشته بود چسب داشتن چیزی مشخص نبود تو این فکرم که وقت عملمو کنسل کنم هزینه جراحی ایشون ۶۰ میلیون بسیار بالاست و اینکه با یک نفر داخل اینستا که با حسنانی سال ۹۸ عمل کرده بود پارسال تیرماه با حسنانی ترمیمی انجام داده بود چون هم مشکل تنفسی پیدا کرده بود هم از مدل بینیش راضی نبود
گزینه بعدیم حمید رضا نوری هستش که تو این تاپیک چیز خوبی ازش نخوندم ولی فیلمای پیجش بشدت دوست دارم روزیم که رفتم مشاوره جو مطب به شدت سنگین بود نمیشد که با تمام نمونه ها صحبت کنی من فقط با دونفر صحبت کردم یکیشون سه ماه از عملش گذشته بود و راضی بود فرم بینیش و دوست داشتم . یه دوختر خانمی کنارم نشست که یک هفته عمل بینیش گذشت بود احساس کردم نفس کشیدنش صدا داره و اینکه ابریزش بینی داشت ( فکر کنم طبیعی باشه تو هفته اول )
گزینه بعدی نادریان بود برای ۱۵ مرداد وقت مشاوره داشتم به اشتباه فکر کردم ۱۹ مرداد وقت دارم متاسفانه وقت مشاوره رو از دست دادم