2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5184633 بازدید | 66765 پست
بینی من هم استخوانی بود انقدر زود میگذره که خودت هم متوجه گذر زمان نمیشی من هم مثل شما خیلی بیقرار ...

منم مثل شما ورم یکطرفه دارم البته کلا ورم هست ولی یک سمت بدتر بشما راکوتان نداد؟

بهم گفت بعد یکماه راکوتان بخور 

۲۱روزه عمل کردم 

نیم رخ قشنگ تمام رخ معلوم نیست چی ب چیه 

گوشتی بودم باپوست ضخیم 

وخدایی که بشدت کافیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستان لطفاً اگر تجربه داريد بگيد بين اين دكترها مدوم براى بينى گوشتى بهتره و كارش تميزه؟؟؟ امين آم ...

دکتر ابیانه دوستم عمل کرد دماغش خیلی بدشده نسبت یه قبل خیلی بزرگتره قسمت تیغه بینیانگاره یه تیکه اضافه داره 

منم مثل شما ورم یکطرفه دارم البته کلا ورم هست ولی یک سمت بدتر بشما راکوتان نداد؟ بهم گفت بعد یکماه ...

نه به من چیزی نداد گفت به مرور خوب میشه خیلی کمتر شده ولی هنوز یه کم مونده

شما با کی جراحی کردید؟

من از سامی کلا خوشم نمیاد به نظرم اصلا رفتارش درست نیست باهاش یه بارم بد دعوام شده ولی کاراش تمیز و ...

سلام خوبید میشه درخواست دوستیمو قبول کنید یه دکتر خوب میخوان بهم معرفی کنید واسه عمل 

دوستان سلام من ديروز براي اولين بار مطب دكتر شهياد ساماني رو رفتم كه در ساختمان پزشكان مرجان خ ونك ...

عزیزم شما با ایشون عمل کردین ؟

برای حاجت دلم دعاکنیدشایددعاتون درحقم مستجاب شد🌹
دوستان کسی در مورد دکتر نجات پور اطلاعاتی داره؟من نود و نه درصد تصمیم عمل با ایشون دارم، خواستم مطمئ ...

سلام عزیزم 

من طبق نظراتی که اینور اونور خوندم و گوش به گوش رسیده، چون اینستا و نمونه عمل ندارن که آدم ببینه، شنیدم خوبن. با اخلاق و با حوصله. امیدوارم عمل موفقیت آمیزی داشته باشید و بهترین نتیجه رو بگیرید. 

"پسته خندون"کاربر قدیمی، از سال 88هستم