2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5184655 بازدید | 66765 پست
قوانین این تاپیک برای استفاده ی عموم می باشد حتی خوانندگان خاموش لطفا در حفظ آن کوشا باشید و به قوا ...

سلام عزیزم چند تا سوال خیلی مهم داشتم ازت ایدی تلگرامت عوض شده؟؟ چجوری بهت پیام بدم؟ لطفا ایدی جدیدتو بذار برام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شایلین جان . من دکتر احمدی و نوری رو اطلاعی ندارم متاسفانه .  امروز از صفحه 2300 تا 2 ...

سلام عزیزم میدونم خیلی ساله از این تایپینگ میگذره ولی امیدوارم اگر پیاممو دیدید جواب بدید❤️

شما پیش باستانی نژاد عمل کردید راضی بودید؟

سلام خانما کسی از ارزو خوانساری نیا اطلاعی داره؟ دیروز رفتم مشاوره اما دو دلم  کسی بوده ازش ن ...

سلام عزیزم منم رفتم مشاوره پیششون ولی اطلاع زیادی ازشون.ندارم هم ناراضی دیدم هم راضی 

چنتا نمونه دارن تو مطب که تو پیج هم هستن میاره مطلب 

ولی یه تجربه از من داشته باش من سال 97 تا حالا میخام عمل کنم تمام دکترا رو هم تحقیق کردم همه ناراضی دارن 

سلام

بچه ها لطف میکنید جراح توی تهران که این سبک بتونه دربیاره معرفی کنید🙏🏼بینی مامانم طبیعی همین شکلیه بینیم پتانسیل این مدل رو داره.

میخوام نوک گرد هم از رو به رو هم از نیمرخ باشه، کلوملا پایین تر از پره ها و گرد باشه صاف مثل اتوبان نباشه، قوس خیلی ملایم، مثل همین عکسا دیگه مجموعا

نادریان نوشته برم ازمایش که وقت عمل تعیین کنن برام ولی هی اینجا میخونم ک ناراضی زیاد داره پشیمون شدم

دکتر شارقی هم تو تاپیک خوندم که سبکش اینه ولی رفته از ایران💔

پ.ن. بعضی دوستان ممکنه به مصرف زردچوبه الرژی داشته باشند. پس در مصرف اون دقت کنید.

شایلین جان نمیدونم هنوزم هستی یا نه؟

آپدیتی بعد چند سال نداری درمورد تجربه‌ی جراحیت و جراحت؟

با همه اینها از روزی که قالب رو برداشتم تو شوکم، و هرچقدر سعی مبکنم نمیتونم از افسردگی و غم گم شدن ص ...

سلام توروخدا میشه درخواستمو قبول کنید منم مشکل شمارودارم و افسردگی شدید گرفتم من خییییلی تغییر کردم حالم بده شوهرم باهام غریبگی میکنه از نگاش میفهمم توروخدا منم این روزا نیاز دارم یکی بهم امید بده

دکتر پریسا قاسمی یکی از دکترهایی هست که من خیلی از کاراش خوشم میاد اگر دوستداری برو نمونه کارهاش رو تو سایتش ببین ، حتی مقاله جراحی بینی دکتر پریسا قاسمی رو هم بخون اینجوری خیلی برات بهتره
https://drparisaghasemi.com/