2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5184880 بازدید | 66765 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

سلام من میخوام عمل بینی انجام بدم و نظرم رو دکتر ایدین مهدیخواه،نجات حسینی و محمدعلی قربانیان هست.کسی اطلاعاتی ازشون داره دو نفرو میشناسم پیش دکتر حسینی عمل کردن خوب شده ولی نظرات بدی هم تو سایت فقط شنیدم لطفا کسی تجربه داشته و میدونه بگه،و چون تو روستا هستم نمیتونم مطباشون برم فعلا تحقیق میکنم ببینم کدوم خوبه..

نه متوسط بود نه خیلی بزرگ نه خیلی کوچیک  

مبارکت باشه 

من باهاش وقت داشتم آزمایش و عکس هم انجام دادم دوباره رفتم مطبش دوتا بینی بزرررگ عمل کرده دیدم  بعد یکسال اومده بودن ترسیدم و کنسل کردم

بینی من کوچبکه سربالاس پوستشم خیلییی نازکه  فقط ی قوز داره ولی باز مردد شدم و کنسل کردم 

مبارکت باشه  من باهاش وقت داشتم آزمایش و عکس هم انجام دادم دوباره رفتم مطبش دوتا بینی بزرررگ ع ...

بینی های خیلی گوشتی رو اکثر دکترا قبول نمیکنن اما بصام انجام میده و واقعا هم گوشتی ها زیاد تغییر نمیکنن دکترا هم بهشون میگن اتفاقا دیروز رفتم مطبش ی مورد شدیدا گوشتی دیدم بعد عملش بود و واقعا بزرگ بود اما بقیه خوب بودن. 

بینی های بزرگ کلا کوچیک نمیشن مگه اینکه جراح پلاستیک برن ک مشکل تنفسی پیدا میکنن

بینی های خیلی گوشتی رو اکثر دکترا قبول نمیکنن اما بصام انجام میده و واقعا هم گوشتی ها زیاد تغییر نمی ...

چی بگم من ک کلی ازم خونم گرفتن و باضافه هزینه عکس ،وقت عمل هم داشتم نرفتم بیمارستان 

سلام دوستان خواهش میکنم هر کس میدونه دریغ نکنه و جوابم رو بده تا بتونم تصمیم درستی بگیرم.از بین این دکتر ها کدوم رو می شناسید برای ترمیم بینی خوب باشه؟؟؟

دکتر علی بصام

دکتر امیر حسین محمدی مفرد

دکتر بهزاد شهرجردی

دکتر رسول پناه

دکتر باستان نژاد 

سلام عزیزم متاسفاته الان چسب رو بینیمه و معلوم نیست که بخوان عکس بذارم دکترم افشین باقری بود شیراز ه ...

سلام عزیزم خوبین  بینی تون بهتر شده   ؟ راضی هستین  من می خوام پیش دکتر افشین باقری نوبت بگیریم  میشه راهنمایی ام کنید ؟