2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185514 بازدید | 66763 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من ب پرهدهام دست نزد میگن وقتی پرهدها از بیرون بخیه نشه یعنی ست نزده

اگه سوالت اینه راه کوچیک کردن پره خوب برش و بخیه است ممکنه پره هات یا از بیرون یا از داخل بخیه داشته باشه

اگه نداره یعنی دکترت به پره های بینیت دست نزده 

بذار یکم از عملت بگذره فرم کلی بینیت مشخص شه اگه پره هات به نظرت بازم بزرگ بود تو مطبم من شنیدم حتی برش می دن انگار

کار راحتیه پس نگرانش نباش 

انصافا شما یه نفر چنددتا بینی داری که هم دکتر گلی عملش کرده هم دکتر مرادی واقعا تبلیغ اونم این مدلی ...

این دوستان از بزرگی و بدفورمی بینی نیست که رنج نمیبرن .بلکه دچار مشکل  کثرت بینی هستن. 😌👃👃👃👃👃

دکتر پژمان سرشارزاده کارشون عالی هستش من پیششون جراحی بینی نیمه فانتزی کردم و بعد از گذشت 10 ماه انقدر فرم و مدل بینیم رو دوس دارم که با خودم می گم این بهترین تصمیمی بود که توی زندگیم گرفتم نموونه کار جراحی بینیم اینجا هستش https://drsarsharzadeh.com/جراحی-بینی-نیمه-فانتزی/

من خودم دوبار عمل ناموفق داشتم . که سه سال پیش جراحی ترمیمی انجام دادم که خدا رو شکر ظاهر و تنفسم به ...

وای من خیلی دلم می‌خواد عمل کنم ولی از همین تنگی نفس میترسم چکار کنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
لطفا کمکم کنید دکتر خوب ترجیحا در کرج میخواستم بینیم کوچیکه همه میگن هیچ مشکلی نداره واقعا هم هیچ ...

اگه م

شکل نداره هرگز عمل نکن معلوم نیست نتیجه اش چی بشه مثل من روزی هزار بارخودتو نفرین میکنی که چهرتو خراب کردی