2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161203 بازدید | 66733 پست
صدف من بودم روز اسپیلنت 1طرف بینیم تو بود . الان درست شده .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مریم ف جون عکس بذار یالا تو آسمونا دنبالت میگشتیم رو زمین یافتیمت عکس قبل و بعد بذار عزیزم
هیچ کس بهتر از خود آدم نمیدونه چی میخواد و چی براش بهتره! شرح مطب گردیها:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=385081&postID=23285352#23285352
بینی من یه قوز کوچیک داشت و سرش یکم بزرگ و افتادگی کمی هم داشت
کلا دکتر برزنجی خیلی طبیعی عمل میکنه یعنی ایرادات بینیت رو برطرف میکنه
بنظر من میتونی بهش اعتماد کنی چون من خدایی ازش راضی بودم
کاش تو مطب میگفتی عکس قبل رو بهت نشون میدادم من نمیدونستم شما هم جراحی بینی داری وگرنه مثل خوشحالا عکسامو بهت نشون میدادم
عضو وایبر هستی؟ اگه آره شماره موبایلت رو بهم پیام بده تا عکسامو برات بفرستم راستش من عکسام تو گوشیمه و اصلا نمیتونم به کامپیوتر وصل کنم اینجا بزارمش
بینی من از نیمرخ عرضش زیاد بود که دکتر اونو اصلاح کرد و پره های بینیم رو اصلا دست نزد
البته خودم خیلی تاکید داشتم که بینیم طبیعی بشه اصلا مدل عروسکی و ... دوست نداشتم
بچه ها یه نفر که عضو وایبر هست لطفا شماره موبایلش رو برام میل کنه تا من عکسامو براش بفرستم و اون اینجا بزاره تا بچه ها ببینن
راستش من اصلا نمیتونم گوشیم قاطه ه ه
مریم جان
بینی شما که خیلی خوب بود

ولی قبل از شما یکی اومده بود قوس و تیغه بینیش خوب وبود ولی سوراخ ها و پره هاش کشیده بود و وقتی می خندید بینیش یکم به سمت پایین میومد ینی من مونده بودم که عمل کرده یا تازه میخواد عمل کنه که کاشف به عمل اومده قبلا عمل کرده.

برا منم که طراحی کرد یه ذره شبیه اون شد. به نظرم حیفه آدم که میره زیر عمل بازم بینیش ایراد داشته باشه.

احتمالا بازهم میرم مطبش تا نمونه های بیشتری ببینم.
صبا جان کلا دکتر خیلی صبوره
هر سوالی داری ازش بپرس و هر تغییری که میخوای رو بهش بگو
اگه شدنی باشه که برات انجام میده و اگر احساس کنه که خوب نمیشه توجیه ت میکنه
حتی قبل از عمل با من چک کرد که قرار بود رو بینیم چه تغییراتی رو انجام بده
من کلا ریش و قیچی رو دادم دست خودش
مریم من وایبر دارم اگه کسی ش نداده بگو تا برات بفرستم.
بچه ها واسه آزمایشی که دکتر نوشته حتما باید ناشتا بود؟ینی من الان که وقتم آزاده نمیتونم برم آزمایش بدم؟!
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
سلام به همه
تمام دوستانی که از طریق ایمیل و تماس تلفنی و پیامک و پ.خ با من در ارتباط هستند و اونایی که اصلا یادی از ما نمیکنن :

من 14 بهمن آخرین گزارش از نتیجه عمل همسرم با جناب دکتر یحیوی به همراه آخرین عکسهارو میزارم .

چرا 14هم؟

چون 13هم قراره واسه آخرین مشاوره بعد از عمل که تقریبا میشه 8 ماهگی عمل بینی همسرم خدمت جناب دکتر برسیم؛ بلافاصله یک نتیجه کلی از عمل به همراه عکسهای قبل و بعد از عمل و همچنین یک نتیجه گیری کلی از این دکتر رو فردای اون روز خدمتتون ارائه کنم. سعی میکنم خیلی کامل باشه.
همچنین یه نتیجه گیری کلی هم در مورد ساپورت بعد از عمل این دکتر رو خدمتتون ارائه میکنم.
اگر از اقتصاد ایران نفت را حذف کنند و از شعر فارسی "دوم شخص مفرد مونث مفلوک" را بگیرند ، هم اقتصاد ما رشد میکند هم ادبیات ما
سیما جون نه قربوووونت عزیزم لازم نیست :))) تا الانم اگه یکم مرددم فقط بخاطره ناراضی بودنه خودته
آخه بین نمونه هایی که بیرون و اینجا از نادریان دیدم فقط تو ناراضی بودی حالا برعکس من مماختو خیییلی دوست دارم
از دل همه را تکانده ام الا تو ...